Potatoe kullanıcısının son içeriği

1. Potatoe

Yardım Güncelleme sorunu 9tpro

Pekala verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
  2. Potatoe

Teşekkür ederim twrpden kurulum yapmayı bilmiyorum. Uzaktan bağlantı ile cozulurmu ve miu 12nin +sı -leri nelerdir memnunmusunuz?
  3. Potatoe

Arkadaşlar miu 11 20.3.27 sürümü yüklü uzun zamandır cihazım guncelleme almıyor sistem cevap vermiyor diyor. MIU 12 ve android 11e nasıl gecebilirim
  4. Potatoe

Yardım MIU 11 güncelleme mi 9tpro

Arkadaşlar telefonum uzun zamandir güncelleme almıyor eu beta rom kullanıyorum MIU 12 güncellemesi twrp işlemi ilemi yapilmasi gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. Potatoe

Yardım Mi 9t pro güncelleme

Arkadaşlar 1 aydır güncelleme yapamıyorum sorunu nedir indir yapıyorum tüm sunucular çevrimdışı indirme başlatılmıyor diyor çözümünü bilen varsa yazabilirmi
  6. Potatoe

Yardım Mi 9T Pro Isınma Sorunu

Bende dokunmatikte yavaşlama oluyor mesela 1 sn algılamıyor gibi oluyor cihazda en düşük ayarda bile çok ısınıyor
  7. Potatoe

Yok hocam soluklasma gibi birşey değil bu
  8. Potatoe

Yardım PUBG donma sorunu

Bendede donuyor mi 9t pro cihazım eu beta rom kullaniyorum açıp kapattıktan sonra düzeliyor ancak
  9. Potatoe

Hocam gerçekten bende şaşırıyorum fakat cihazda donanımsal sıkıntı olarak problemler var. Ekranda mesela birşey izlerken değişik renkler çıkıyor rom attılar ettiler fakat o sorun hala düzelmedi.
  10. Potatoe

Hangi romu önerirsiniz?
  11. Potatoe

Arkadaşlar pubgde en düşük ayarlarda oynamama rağmen telefonum çok ısınıyor bazende oyunda bir anda ekran takılıyor oyun donuyor kapatıp açmak gerekiyor geri girmiyor. 6 GB ramı olan cihazın ısınması beni hayli şaşırttı aynı cihazı kullanan arkadaşlar hiç ısınma olmadığını söylüyor eu beta rom...
  12. Potatoe

Yardım WhatsApp bildirim

Sol üstte konum işaretine tıkladığımda gnc uygulamasına giriyor bunu nasıl kaldirabilirim
  13. Potatoe

Yardım WhatsApp bildirim

Arkadaşlar güvenlik kısmından sürekli şöyle bı bildirim geliyor bunu nasıl kapatabilirim?
  14. Potatoe

Yardım Xiaomi.eu rom Mi9T Pro

Evet hocam bu room MiRooM mu oluyor ?
  15. Potatoe

Yardım Xiaomi.eu rom Mi9T Pro

Hocam suanki kullandığım room MiRoom olarakmi geçiyor
Üst Alt