Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonum uzun zamandir güncelleme almıyor eu beta rom kullanıyorum MIU 12 güncellemesi twrp işlemi ilemi yapilmasi gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar pubgde en düşük ayarlarda oynamama rağmen telefonum çok ısınıyor bazende oyunda bir anda ekran takılıyor oyun donuyor kapatıp açmak gerekiyor geri girmiyor. 6 GB ramı olan cihazın ısınması beni hayli şaşırttı aynı cihazı kullanan arkadaşlar hiç ısınma olmadığını söylüyor eu beta rom...
Arkadaşlar merhabalar cihazımdan dokunmatik hassasiyeti probleminden müzdaripdim.. Global rom yüklüydü daha sonra rom atıldı telefon modelinde k20 pro olarak yazıyor ve telefon acilirkende Redmi diye açılıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz ve ayrıca suanki içindeki romu daha önce kullanan...
Arkadaşlar cihaza dokunmatik hassasiyetinden dolayı rom attılar telefon modelinde k20 pro olarak gözüküyor telefon acilirkende Redmi diye açılıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz ve ayrıca suanki içindeki romu daha önce kullanan arkadaşlar varmı memnunlarmı Xiaomi eu rom diyemi geçiyor? Ayrıca gelen...
Arkadaşlar merhaba cihazım normalde mi 9t Pro fakat içinde K20 pronun MİU 11.2 Xiaomi.eu 20.1.21 versiyon romu yüklü Vodafoneden turkcelle geçiş sağladım yeni şebekemde mobil veride internet bazı zaman çekmiyor bazı zaman hiç girmiyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir eski şebekemde böyle hiç bir...
Arkadaşlar cihazım mi 9t Pro şuanda eu rom atılarak K20 proya çevrildi. Benim sorunum cihazı aldığımdan beri şu şekilde mesela kulaklık taktigimda bı süre geçtikten sonra cihaz kendi kendine Google asistana giriyor sesi açıp kapatıyor bunu oyundaykende yapıyor acaba bunu kulaklıktan dolayimi...
Arkadaşlar cihazımda bi kaç sorun vardı aldığım kişiye yolladım cihazın içine MIU 11.2 by Xiaomi.eu 20.1.9 Beta versiyonu adında rom atılmış güncellemeside var. Fakat cihaz açılırken Redmi diye açılıyor telefon modelinde K20 Pro yazıyor. K20 Pro ile aynı cihaz olduğunu biliyorum fakat buna neden...
Arkadaşlar video çektiğimde videoyu izlerken ekranda bozukluk oluşuyor bunun sebebi nedir fabrika ayarlarına geri döndürmüştüm belki geçer diye ama yine aynı sorun devam ediyor insanın canını epey sıkan birşey ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar dün BL kilidini açmaya çalıştığımda dün 5 hours later (5 saat sonra deneyin yazısı aldım) telefoncu arkadaş abi yarin dene BL kilidi acilacak inşallah dedi fakat bugün tekrar denediğimde 222 hours later (222 saat sonra) yazısı aldım şuan çok saçma bi durum oluştu benmi yanlış birşey...
Arkadaşlar mi 9 t Pro cihazımla video çekip whatsapptan birine yolladığımda kalite aşırı şekilde bozuluyor. Bu durumu bir tık daha azaltmak için kamera FPS ayarlarını en sağlıklı hangi seçeneği yapmak gerekir? Önerilerinizi bekliyorum.