posıtıve kullanıcısının son içeriği

1. P

Alış Mi4 anten,sinyal Flex kablosu

birde şu var kargo cuyu ayağına kadar çağıran selduman o flex anten kablosunu yollladığında sadece kargo ücreti 21 tl tutmakta 2 hafta evvel mi4 lcd almıştım kendisinden kargo su 21 tl tuttu aras ile ..ve epey hüsrana uğramıştım
  2. P

Mi2/S WIUI Rom

Cvp: Mi2/S WIUI Rom bu rom u kurdum kullanıyorum   gayet sorunsuz paylaşım için teşekkürler
  3. P

Dahili hafiza

Cvp: Dahili hafiza cihazınızda farklı romlar denedinizmi mi2 16gb sahibiyim mi3 64gb de kullandım ve elden çıkarttım bahsettiğiniz gibi bir partition  ayrımı telefonda hiç görmedim yuklu rom farklı bir  xiaomi cihazının  backup  ı olabilirmi veya  sorunlu rom olabilirmi   farklı rom...
  4. P

MI2 CWM KURULUMU HELP!!!

Cvp: MI2 CWM KURULUMU HELP!!! bu arada  http://en.miui.com/thread-21088-1-1.html teki romun pil sarfiyatı  orjinal ile farksız gibi  değişiklik göremedim ancak kurulumda advanced seçiniz ve 4.1 klavyeyi seçin xperia z klavyesinin kullanımı  daha zor tuşlar iyice ufalıyor(tavsiye)
  5. P

Mi2/S Clokworkmod Recovery

Cvp: Mi2/S Clokworkmod Recovery şu ana kadar bir sorun oluşmadı sadece beraberinde gelen  xperia z klavyesine alışamadım mi2 ekranına göre fazla küçük oldu harf tuşları swiftkey de yuklesem ayni dikkatli yazarsam sorun yok.. bunun  dışında tüm donanımlar gayet  normal çalışmakta system1 ve...
  6. P

Cvp: Mi2/S Clokworkmod Recovery [font=Verdana, Arial, sans-serif]onunda hallettim ve şu an 4.4.4 kitkat oldu cihaz e tabi hali ile güncelleme yapmıyor.. [font=Verdana, Arial, sans-serif]sorun değil zaten.. [font=Verdana, Arial, sans-serif]yaptığım hata şu: cihaz kapalı iken  samsung...
  7. P

MI2 CWM KURULUMU HELP!!!

Cvp: MI2 CWM KURULUMU HELP!!! sonunda hallettim ve şu an 4.4.4 kitkat oldu cihaz e tabi hali ile güncelleme yapmıyor.. sorun değil zaten.. yaptığım hata şu: cihaz kapalı iken  samsung serisindeki gibi power + vol tuşlarına cwm çıkasıya kadar basıyordum mi2 de  kapalı iken önce vol+ sonra...
  8. P

Cvp: Mi2/S Clokworkmod Recovery arkadaşalr ayni sıkıntı bendede mevcut cwm yüklenmiyor yüklendi demesine rağmen sürekli mi recovery çıkmakta  karali (sanırım kararlı) sürüm  hangisidir  link v.b. mevcutmudur telefonum mi2 yardımcı olursanız sevinirim
  9. P

MI2 CWM KURULUMU HELP!!!

Cvp: MI2 CWM KURULUMU HELP!!! cihazı komple  uçurdum sd kart v.b. silerek fabrika ayarlarına döndürdüm verdiğiniz  cwm dosyasının adını ''update'' olarak değiştirdim ve sd kart ana dizine attım recovery modda başlattım (mi recovery) install update from sd kart seçeneğinden update adlı cwm...
  10. P

MI2 CWM KURULUMU HELP!!!

Arkadaşlar  evvelce galaxy nexus ve s2 gibi cihazlara cwm yükledim ve istediğim romu install from sd card  seçerek bir kaç saniyede  yükleyerek sorunsuz kullandım ancak edindiğim mi2 de cwm yüklemesini bir şekilde başaramadım kendi recovery menüsünden...
Üst Alt