Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tema merkezine giremem sorunu nasıl olduysa kendiliğinden düzeldi. Hiç girmese de olurmuş ama :D Toplamda 10 tema var yok Miui8 için. Hepsi de berbat temalar. Başka bir problem gözüme çarptı. O da antutu skoru. 57000 gibi bir skor aldım Mi5 64GB ile. Tamam antutu önemli değil ama yine de bir...
Arkadaşlar global dev Miui 8'i beklemekte artık fayda görmeyerek XiaomiEu miui 8 rom kurdum. Sürüm 6.7.21. Rom gayet iyi şimdilik. Hızlı ve stabil gibi. Lakin temalar uygulamasında sorun yaşıyorum. Kaynak yüklenemiyor hatası alıyorum. Romu full wipe ile kurdum. Dili İngilizce yaptım, defalarca...
Mi5 hakkında geniş bilgi sahibi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Telefonu alma arefesindeyim ve 32 ve ya 64 ikilemi delirtti beni :) Arada 200-250 lira gibi fark var satıcılarda. Hafıza boyutu umurumda bile değil. 32 bana fazla bile ama o aradaki işlemci hızı, Ram mhz'lerinin ve özellikle...
Arkadaşlar birkaç ay önce aldığım mi4'ümün şarjı bitti ve nedendir şarj almaz oldu. Kırmızı ışık yanıyor fakat sürekli %0'da kalıyor şarj. Farklı şarj aleti denedim ama nafile. Bildiğiniz bir çözüm var mı yoksa garantiye yollamam gerekecek. Garantiye yollayan arkadaşlar ne kadar zamanda sonuç...
Arkadaşlar telefonu satma ya da takaslama durumunda bu işlemi yapmamı mı önerirsiniz? Bu işlem sonucunda benim kurduğum Twrp recovery, stock recovery'e dönecek değil mi? Yani her şey alındığı güne dönecek?