Porte kullanıcısının son içeriği

1. Porte

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Sefa beyden aldığım Zuk Z2 bu gün elimde geçti. Fazlasıyla güvenilir bir satıcı. Cihaz da fiyatına göre gayet tatminkar geldi bana.
  2. Porte

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

Tema merkezine giremem sorunu nasıl olduysa kendiliğinden düzeldi. Hiç girmese de olurmuş ama :D Toplamda 10 tema var yok Miui8 için. Hepsi de berbat temalar. Başka bir problem gözüme çarptı. O da antutu skoru. 57000 gibi bir skor aldım Mi5 64GB ile. Tamam antutu önemli değil ama yine de bir...
  3. Porte

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

Arkadaşlar global dev Miui 8'i beklemekte artık fayda görmeyerek XiaomiEu miui 8 rom kurdum. Sürüm 6.7.21. Rom gayet iyi şimdilik. Hızlı ve stabil gibi. Lakin temalar uygulamasında sorun yaşıyorum. Kaynak yüklenemiyor hatası alıyorum. Romu full wipe ile kurdum. Dili İngilizce yaptım, defalarca...
  4. Porte

Mi5 Prime Hız-Oyun-Çoklu Görev-Isı-Kamera Testleri

Teşekkürler cevaplar için. Ben de 64 alacağım. Kararım bu yönde. Artık baya kafanızı şişiririm. Unlock vs şeylerle :D
  5. Porte

Miui forumunda kimse mi yok Mi5'den anlayan yahu :D Bir şeyler söyleyin...
  6. Porte

Mi5 hakkında geniş bilgi sahibi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Telefonu alma arefesindeyim ve 32 ve ya 64 ikilemi delirtti beni :) Arada 200-250 lira gibi fark var satıcılarda. Hafıza boyutu umurumda bile değil. 32 bana fazla bile ama o aradaki işlemci hızı, Ram mhz'lerinin ve özellikle...
  7. Porte

Mi4 şarj sorunu

Arkadaşlar birkaç ay önce aldığım mi4'ümün şarjı bitti ve nedendir şarj almaz oldu. Kırmızı ışık yanıyor fakat sürekli %0'da kalıyor şarj. Farklı şarj aleti denedim ama nafile. Bildiğiniz bir çözüm var mı yoksa garantiye yollamam gerekecek. Garantiye yollayan arkadaşlar ne kadar zamanda sonuç...
  8. Porte

Rehber MI Flash Tool İle Xiaomi MI4'E FastBoot ROM Yüklenmesi

Arkadaşlar telefonu satma ya da takaslama durumunda bu işlemi yapmamı mı önerirsiniz? Bu işlem sonucunda benim kurduğum Twrp recovery, stock recovery'e dönecek değil mi? Yani her şey alındığı güne dönecek?
  9. Porte

Mod Bildirim Çubuğu Merkezi Saat [Miui8]

haqanguven kullandığınız tema ve yazı tipi nedir acaba. Saat widgeti çok hoş ve sade...
  10. Porte

Rehber Miui 6 veya 7 için Xposed Framework ve Modüllerini Kurma

Konu net ve açıklayıcı. Teşekkürler... Modül önerilerini de bekliyoruz herkesten.. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt