portakal kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru Redmi note 10 pro ile note 10s aynı ekranımı kullanıyor.

Elimde note 10 pro cihaz var ekran ağırzalı.Arkadaşında note 10 s cihazı anakartı gitmiş.10s in ekranını 10 pro ya takmayı düşünüyorum olurmu?
  2. P

Yardım Redmi note 10 pro global açılmıyor

Redmi note 10 pro cihazım yanlış rom sonucu açılmıyor. Recovery moda yada fastboot moda alamıyorum.Lütfen yardım
  3. P

Soru Xiaomi Mibro Air

Xiaomi mibro Air akıllı saate uygulaması haricinde arayüz nasıl yüklerim
  4. P

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Ne gibi özellikler eklemeyi planlıyorsunuz
  5. P

Yardım wifi çalışmıyor

telefonum mi6 xiaomi eu rom yükledim xiaomi tool ile fakat wifi gitti orjinal roma dönmeme rağmen gelmedi lütfen yardım edin.
  6. P

Yardım Mi6 Custom Rom Hakkında

Nasıl
  7. P

İnceleme MIUI 10 - 8.11.8 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı)

Mi 6 ya 15 günde bir geliyor artık güncellemeler sebebini bilen varmı
  8. P

Yardım Custom rom yükleme problemi

Yine aynı hatayı veriyor.Sürümle alâkalı olabilir.Bl kilidini kaldırıp kingroot ile robot layıp rash ile twrp yüklemeyi deniycem.
  9. P

Yardım edebilecek yokmu
  10. P

Yardım IMEI Hatası ve BL Kilidi Açma

Romu tekrar indirip kurarmısın mi flash la
  11. P

Açık 1539536855 Bl kilit açmada sıkıntı yok.xiaomitool da recowery yüklerken bir hata veriyor.programı kapatıp açınca recowery yükleniyor.yazılım normal yükleniyor rebot yapınca açılmıyor.wipe yapınca da açılmıyor bot ta kalıyor.daha önce mipro yükledim sonra tekrar global beta ya...
  12. P

MI6 cihazıma mipro ve Revolution OS romlarda hep bot ta kalıyor.xiaomitool ile recowery yüklerken de hata veriyor fakat birkaç denemeden sonra yüklüyor.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  13. P

Yardım miui 10 google asistan

1.dili ingilizce 2.dili türkçe yapın 1.dili ingilizce yapmak için ingilizceye uzun basın
  14. P

Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

aynen bende öyle geçtim orjinal rom plmadığını söylüyor
  15. P

Miui 10 Global Beta 8.6.28 Güncellemesi

MIUI 10 Global Beta ROM 8.6.28 Full Changelog - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum evet bu sitede temmuz başı yazıyor.
Üst Alt