portakal kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru Redmi note 10 pro ile note 10s aynı ekranımı kullanıyor.

Ekran oranı ve çözünürlük standardı hariç hepsi farklı
  2. P

Soru Redmi note 10 pro ile note 10s aynı ekranımı kullanıyor.

Elimde note 10 pro cihaz var ekran ağırzalı.Arkadaşında note 10 s cihazı anakartı gitmiş.10s in ekranını 10 pro ya takmayı düşünüyorum olurmu?
  3. P

Yardım Redmi note 10 pro global açılmıyor

Redmi note 10 pro cihazım yanlış rom sonucu açılmıyor. Recovery moda yada fastboot moda alamıyorum.Lütfen yardım
  4. P

Rehber EDL cihazın hesap engelini kaldırmanın yolu.! RN10Pro

edl ye nasıl gideceğiz lütfen yardım
  5. P

Rom Poco X3 Pro Stock Rom Önerisi

Endonezya romda MIUI arama ve mesaj uygulaması var tavsiye
  6. P

MIUI 13 POCO X3 Pro – Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SJUIDXM İndirme Bağlantıları

Sırasıyla yaparmısın 1 şu anda yüklü romu ve geçmek istediğin romu ana dizine at. 2 güncelleme paketini seç yapıp şu anki yüklü olan romu seç. 3 yeniden başlat yazısı çıkınca yükleyiciden ana sayfa yap çık. 4 dosya yöneticisine gel.Buradan şu anki yüklü Roma uzun basıp yeniden adlandırı...
  7. P

MIUI 13 POCO X3 Pro – Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SJUIDXM İndirme Bağlantıları

Nasıl bir hata aldın ben problemsiz geçtim
  8. P

Yardım Poco X3 PRO Cihazım 13.0.3.0 sürümünden sıfırlanmadan eski sürümlere geçiş mümkün mü

13.0.3 sürümüne kadar sürüm düşüremebilirsin.Fakat 12.5 sürümlerinden birine düşürecek sen mecbur sıfırlama yapman gerekir.Çünkü android sürümü 12 den 11 sürümüne düşürüyorsun.12.5 ve daha eski sürümler android 11 yada 10 kullanıyor.13 sürümleri android 12 kullanıyor.13 sürümleri arasında...
  9. P

Yardım Sürüm düşürme

Mi flash uygulamasının ilk sürümünü kurun.exe olarak bilgisayara kurulan uygulamayı.Rom dosyasını masa üstüne çıkartın. https://xiaomitools.com/download/mi-flash-tool-20140509/
  10. P

Çözüldü Sorun Donanımsal Mı Yazılımsal mı ?

Ekranda dokunma sorunu olduğunu düşünüyorsan bu testi yap.
  11. P

Sadece bir kez yaşamışsan bence yazılımla alakalıdır.
  12. P

12.5.8 ile alakalı olabilir.Daha önceki sürümlerde de aynı sorun var ise donanımsal sorun olabilir.
  13. P

Soru Redmi Note 11 Pro orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

https://miuiturkiye.net/xiaomi-garanti-sorgulama-ve-orijinallik-kontrolu-nasil-yapilir-sahte-telefon-nasil-anlasilir/ Burada adımlar yazıyor.
Üst Alt