Poros kullanıcısının son içeriği

1. Poros

Yardım Uygulama yeniden başlatma

Arkadaşlar merhaba note 8 pro telefonum var. Misal veriyorum letgoda geziyorum bir süre sonra kapanıp yeniden açılıyor uygulama bunun için ne yapmalıyım. Yardım ederseniz sevinirim.
  2. Poros

Yardım Son zamanlar da şarj hızlı bitiyor

Bende aynı dertten muzdaripim sanırım son güncellemeden dolayı oldu
  3. Poros

Diğer Destek ekibine Yeni Arkadaşlar Arıyoruz

Elimden geldiğince yardımcı olurum. Pc olmasa gün içinde full telefonda aktifim
  4. Poros

Yardım Şarj sorunu

Bende de öyle son güncellemeden sonra 1 dakika da falan 99 a iniyor anlamadım
  5. Poros

Soru Batarya

Normal gözüküyor sıkıntı yok
  6. Poros

Diğer Smart Lock güvenilir yüz ile kilit açma

Iphone x in hatalarına bi bakın derim. Iphone x dört dörtlük bir telefon değil hele ki yüz tanıması. İnternette detaylı bakabilirsiniz şikayetler üzerine. Başkasının yüzünü okuma gibi oldukça fazla ve çoğu kez resim ile kandırıldı
  7. Poros

Rehber Xiaomi Mi 8 Bildirim İkonlarını Gösterme - Tüm Mi8 Serisi

Twrp yi pcden yüklemem gerekiyor sanırım. Pc yok. Telefondan yapabileceğim bişey değil sanırım
  8. Poros

Bunun için root gerekiyor mu? Play store dan indirdim fakat mi8 yok cihazlarda
  9. Poros

Merhaba nasıl yaptınız anlatır mısınız
  10. Poros

Oyun Pubg çentik sorunu

O konuda çok bilgim yok ama açık olması daha iyi sanırım root atması falan daha kolay oluyor. Telefon açılırken altında yazar. Bi zararı olmaz
  11. Poros

Oyun Pubg çentik sorunu

Çok bi fark olmuyor alt yazılarda bi sorun oluyor o kadar. Iphone x de de sanırım öyle. Şuanlık youtube da Çentikli gösteriyor diğerlerinde yanlardan kesiyor hep
  12. Poros

Oyun Pubg çentik sorunu

Normalde parmaklarını iki ayrı yana itersen(ekranı genişletir gibi) tam ekran oluyor ve çentikli izliyorsun videoyu. Böyle değil mi sizin?
  13. Poros

Yardım mi 8 google camera

Ön kamera da çekilince resim ters çıkıyor ayarlardan kapatamıyor muyuz?
  14. Poros

Diğer Mi 8 pil

Onda mi8se var ondan kendi için dedi
  15. Poros

Diğer Mi 8 pil

Bende tedirgindim fakat beklendiğinin çok üstünde bir pil performansı verdi. İnşallah böyle devam ederler
Üst Alt