Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar telefonuma miui 14 rom yükleme sonrası bu hatayı alıyorum.
internetten araştırdığım kadarı ile non-hlos.bin adında bir dosyayı flashlamam gerekiyormuş.
gelelim asıl soruna.
internette hiçbiryerde x3 gt için non-hlos.bin dosyası bulamadım.
nerden bulabilirim? elinde olan varmı?
diag port açıyorum fakat aygıt yöneticisinde ünlem işareti çıkıyor port görünmüyor qpst'de.
bunun için sanırım alcatel isimli bir driver yüklememiz lazım.
yardımcı olabilecek varmı?
1636033651
yardım!
merhabalar sorum başlıkta mevcut.
google açılsada olur.Biraz araştırdım varsayılan tarayıcı seçeneği kapalı chrome varsayılan ama hala mi tarayıcı açılıyor.
araştırdığım sayfaların birinde ayarlar-ana ekran bölümünde Aramayı Açmak için Ana Ekranı Yukarı Kaydır gibi bir seçenek olduğu yazıyordu...
Mi 9T Pro twrp olmadan root atmak mümkünmü?
twrp ile ne zaman magisk yüklesem brick oluyor mi yazısı gidip geliyor.
böyle bir imkan varsa yardımcı olurmusunuz.
Sizce mi 9t pro için 12.5.1 global rom mu? 12.5.2 global rom mu?
arasında farklılıklar varmı varsa nedir?
şuanda mmx yüklü fakat pek sevemedim orjinale döneceğim.
1629465247
şu anda 12.5.1'i indirdim eğer fark var ise 12.5.2'yi indireyim?
1629465255
Stoya
imei repair işlemi yapmaya çalışıyorum iki gündür.
diag portu açamıyordum adb ile edl moduna alınca port görüyor bilgisayar.
ama bu kezde qcn'yi seçip start dediğimde port does not contain a phone in diagnostics mode diye hata veriyor.
bir sürü yöntem denedim kodla elle driverları kaldırıp kaldırıp yükledim farklı sitelerden falan ama olmuyor hata veriyor diag port açılmıyor yardım edebilecek varmı?
mi 9t pro cihazıma magisk yüklemem lazım imei repair için fakat mi yazısında takılı kalıyor magisk yükleyince.
çözümü nedir ne yapmam lazım
1629228125
yardımcı olacak yokmu?