Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşimin telefonu kullanırken ekrana dm-verity corruption ve başka yazılar gelmiş açma tuşuna bastım titreme yaptı ama logoyu geçmedi telefoncuya götürdüm program atmış halletti ama sim kart takınca 1 saat veya daha uzun süre sonra cihaz kapanıyormuş anakart bozuk tamir şansı zor dedi böyle...
3 yıl önce aldığım cihaza zamanında imei attırmıştım telefoncu fabrika ayarlarına dönme silinir demişti şimdi ben bu cihazı satacağım fakat nasıl imei silinmeden halledeceğim arkadaşlar üzeinde global rom yüklü 12.5.8 model numarası M1906G7E rom atma konularından az çok anlıyorum önceden...
Yurtdışı cihaz güncelleme yaptım sorunsuz şekilde yükledi tekrar kapatıp açmaya başladı şimdi recovery mod geliyor en altta kırmızı yazı ile nv data is corrupted yazıyor yardımcı olabilir misiniz MODEL NUMARASI : 23053RN02A
Bildirim sesleri çıkmıyor titreşim zil sesleri kulaklık normal arkadaşlar telefonu kapatıp açtığım zaman normal oluyor bi süre sonra eski haline dönüyor ayarlarla ilgili hiçbir sorun yok hepsine baktım kendi kendine olan bir durum bu fabrika ayarlarına dönemiyorum çünkü imei siliniyor neden...
Cebimden çıkardığımda logo gelip devamlı reset çekiyordu 3-4 defa yaptıktan sonra kendi açıldı bu arızayı 3 ay önce yine yapmıştı neden olabilir arkadaşlar 12.5.5 sürüm var üzerinde fabrika ayarlarına dönmüştüm 1 ay önceye kadar yardımlarınızı bekliyorum ..
Cihazımda fabrika ayarlarına dönünce (recovery değil menüden normal) IMEI silindi *#06# ile kontrol ettiğimde sadece seri numarası kısmı gözüküyor üzerinde olan sürüm 12.5.3 benim yapabileceğim birşey var mıdır yoksa telefoncu halleder mi arkadaşlar ? Model ( M1906G7E)