polocu0606 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Redmi Note 11 Pro dm-verity corruption sonrasında olanlar ...

Kardeşimin telefonu kullanırken ekrana dm-verity corruption ve başka yazılar gelmiş açma tuşuna bastım titreme yaptı ama logoyu geçmedi telefoncuya götürdüm program atmış halletti ama sim kart takınca 1 saat veya daha uzun süre sonra cihaz kapanıyormuş anakart bozuk tamir şansı zor dedi böyle...
  2. P

Yardım Redmi note 8 pro y.d sıfırlayınca imei gidiyor yardım

Hepsinden çıkış yaptım hocam bootloader ve usb hata ayıklama açık hangi rom dosyasını atmalıyım ve atmadan önce yedek almam gereken dosyalar var mı
  3. P

Yardım Redmi note 8 pro y.d sıfırlayınca imei gidiyor yardım

3 yıl önce aldığım cihaza zamanında imei attırmıştım telefoncu fabrika ayarlarına dönme silinir demişti şimdi ben bu cihazı satacağım fakat nasıl imei silinmeden halledeceğim arkadaşlar üzeinde global rom yüklü 12.5.8 model numarası M1906G7E rom atma konularından az çok anlıyorum önceden...
  4. P

Yardım Redmi 12 NV Data Is Corrupted Hatası Veriyor

Yurtdışı cihaz güncelleme yaptım sorunsuz şekilde yükledi tekrar kapatıp açmaya başladı şimdi recovery mod geliyor en altta kırmızı yazı ile nv data is corrupted yazıyor yardımcı olabilir misiniz MODEL NUMARASI : 23053RN02A
  5. P

Yardım Redmi Note 8 Pro sürekli reset atıyor

Benimde başıma geldi açma kapama tuşuna sertçe basılı tutmuştum düzelmişti hocam bi daha yapmadı
  6. P

Yardım Redmi Note 8 Pro bildirim sesleri gelmiyor ..

Bildirim sesleri çıkmıyor titreşim zil sesleri kulaklık normal arkadaşlar telefonu kapatıp açtığım zaman normal oluyor bi süre sonra eski haline dönüyor ayarlarla ilgili hiçbir sorun yok hepsine baktım kendi kendine olan bir durum bu fabrika ayarlarına dönemiyorum çünkü imei siliniyor neden...
  7. P

Yardım Redmi Note 8 Pro cebimde kapanıp açılma yaptı ..

Cihaz a yazılım dahi atmadım orijinal haliyle kullanıyorum hocam oyun bile yok içinde sosyal medya sadece
  8. P

Yardım Redmi Note 8 Pro cebimde kapanıp açılma yaptı ..

Cebimden çıkardığımda logo gelip devamlı reset çekiyordu 3-4 defa yaptıktan sonra kendi açıldı bu arızayı 3 ay önce yine yapmıştı neden olabilir arkadaşlar 12.5.5 sürüm var üzerinde fabrika ayarlarına dönmüştüm 1 ay önceye kadar yardımlarınızı bekliyorum ..
  9. P

Yardım Note 8 pro fabrika ayarlarına dönünce IMEI silindi yardım

Cihazımda fabrika ayarlarına dönünce (recovery değil menüden normal) IMEI silindi *#06# ile kontrol ettiğimde sadece seri numarası kısmı gözüküyor üzerinde olan sürüm 12.5.3 benim yapabileceğim birşey var mıdır yoksa telefoncu halleder mi arkadaşlar ? Model ( M1906G7E)
Üst Alt