POLN kullanıcısının son içeriği

1. P

Rehber Mi 9 Se Fastboot (Orjinal) Rom Yükleme

Geri dönüşüm yapayım dedim arkadaşlar . Yazılanları sırasıyla yaptım 10 gündür kullanıyorum telefonum ithalat garantili İmei değişme gibi sıkıntı yaşamadım flaslama yaptıktan sonra yüklediğiniz rom dan sonra sırasıyla güncellemeler geliyor en son sürüme geçiyor . Birde kilit açıldıktan sonra...
  2. P

teşekkürler bi dahaki sefere onuda ögrenelim en azında
  3. P

arkadaşlara teşekkürler şimdi yazılanları uyguladım telefonu formatladım şimdi son güncellemeler geliyor .birde kilit geri kapanıyormu ben sony kullandım yıllarca sistemleri birbirine benziyor orda geri kapatabiliyorduk bundada varmı kilit kapama
  4. P

Rehber Mi 9 SE ROM/Modül/GCam Arşivi

evet bunu indirdim bu fastboot rom kurduktan sonra telefonna son sürün orjinal rom gelirse sıkıntı yok
  5. P

burdan indirdigimiz rom yükledigimizde telefon açıldıktan sonra son sürüm güncel rom güncellemesi mi gelecek bilgisi olan varmı
  6. P

teşekkür ederim hocam peki bu güncel orjinal romları bulacagım yer var mı bide bu sayfada var https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9-se-fastboot-orjinal-rom-yukleme.60490/ şuan bunu indiriyorum
  7. P

mrb arkadaşlar bu orjinal romlar hangisi
  8. P

teşekkür ederim.
  9. P

slm telefonum ithalat garantili bu Fastboot (Orjinal) Rom Yükleme olayını yapsam ımai gidermi
Üst Alt