Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pil konusunda katılmıyorum. Daha önce denemediğim yöntem kalmadı. Ekran süresi olarak 3 saat 45 dk yı geçemedim. Ama bu 8.2.2 sürümüne bugün geçtim ve pil inanılmaz derecede düzeldi. Şuan %57 şarjım var ve şuana kadarki ekran sürem 2 saat 15 dk.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki ekrandan seçiyorum ancak herhangi bir değişiklik olmuyor. Daha önce global stabil rom kullanıyordum onda bi sıkıntı yoktu sevebiliyordum ama beta romda seçtiğim zaman değişmiyo.
Ben beta global rom kullanıyorum. Bu widgeti kullanmaya çalışıyorum içe aktarıyorum ama saat ayarlarından seçtiğimde olmuyor değişmiyor?
Aynen ya 1 haftalık deneme sürecinin ardından miui en iyisidir diyerek dönüş yapıyorum lineageos tan :)
Telefon modeli : xiaomi mi 5 prime
Rom:lineageos
Twrp+root
Antutu beachmark skorum :
Sizinde görüşlerinizi alayım.
Not: lineageos romunu dün yükledim test aşamasındayım...
Bende dün yükledim lineageos u. Deneme aşamasındayım. Yalnız biraz tuhaf geldi bana :) menü tarzını beğenmedim.
Teşekkür ediyorum cevabın için. Peki custom romlar arasından hangisini daha çok beğendiniz yani hangisi daha stabil.