polis48 kullanıcısının son içeriği

1. polis48

MIUI 8.2.2.0'a güncellemeli miyim?

Pil konusunda katılmıyorum. Daha önce denemediğim yöntem kalmadı. Ekran süresi olarak 3 saat 45 dk yı geçemedim. Ama bu 8.2.2 sürümüne bugün geçtim ve pil inanılmaz derecede düzeldi. Şuan %57 şarjım var ve şuana kadarki ekran sürem 2 saat 15 dk. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. polis48

Tema LG_v2.2.9_FullHD_textcloock.mtz widget

Burdaki ekrandan seçiyorum ancak herhangi bir değişiklik olmuyor. Daha önce global stabil rom kullanıyordum onda bi sıkıntı yoktu sevebiliyordum ama beta romda seçtiğim zaman değişmiyo. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. polis48

Malesef olmuyor :( MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. polis48

Ben beta global rom kullanıyorum. Bu widgeti kullanmaya çalışıyorum içe aktarıyorum ama saat ayarlarından seçtiğimde olmuyor değişmiyor? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. polis48

mi5 kamera odaklama sorunu

Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeye çalış. Düzelmez ise rom değiştirmeyi deneriz.. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. polis48

Pil sorunu.

?????????? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. polis48

Kernel Mi 5 prime Pil&Performans kernel&custom rom!!!

Ya aslında özellikle pil tasarrufu için olursa daha iyi olur diye düşünüyorum . MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. polis48

Pil sorunu.

Burak aynı sorum sizin içinde geçerli :) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. polis48

Pil sorunu.

Benim hala ekran süresiyle ilgili sıkıntım var. Nasıl çözdün hocam? Ayrıca telefon modeli ne? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. polis48

Şimdi kernele taktım kafayı. Uygun kernel bulursam iyi olacak.. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. polis48

Aynen ya 1 haftalık deneme sürecinin ardından miui en iyisidir diyerek dönüş yapıyorum lineageos tan :) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. polis48

Konuyu tekrar hortlatıyorum. Miui için en iyi kernel hangisi? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. polis48

Lineageos Antutu beachmark

Telefon modeli : xiaomi mi 5 prime Rom:lineageos Twrp+root Antutu beachmark skorum : Sizinde görüşlerinizi alayım. Not: lineageos romunu dün yükledim test aşamasındayım... MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. polis48

Bende dün yükledim lineageos u. Deneme aşamasındayım. Yalnız biraz tuhaf geldi bana :) menü tarzını beğenmedim. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. polis48

Teşekkür ediyorum cevabın için. Peki custom romlar arasından hangisini daha çok beğendiniz yani hangisi daha stabil. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt