Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar günaydın uzun zamandır foruma giremedim.Tüm yazıları okurum zamanım olunca ama şuan telefomuma hangi güncellemeyi yapabilirim bana yardımcı olacak arkadaş var mı acaba? bir kez güncelleme yaptım unuttum yanlış birşey yapmamayım diye yardım almak istiyorum.
Cihazımın mevcut sürümü eu...
Arkadaşlar belki forumda vardır ama zamanım olmadığı için bakamadım
Acaba m8 se telefon vodafone hatlarda şebeke 4g internet vb gibi durumlarda sıkıntı yapıyor mu?
Ona göre hattımı değiştireceğim
Temiz kurulum için hangilerinin işaretlenmesi lazım
1560338212
10.2.1 stabil rom yüklü 10.2.2 ye geçmek istiyorum sistemi temizlemeden yüklesem olur mu? Ayrıca önce temizleyip 10.2.2 yi öyle mi kuruyoruz yoksa kurduktan sonra mı temizliyoruz?Yazılanmalrı okudum bu bilgiyi göremedim(Gözümden de...
Arkadaşlar yedek şarj cihazı ve kablo almak istiyorum Nerede uygun ve güvenilir satıcı bulabiriz.Orjinal şarj aleti 5v 3A veriyor aradıklarım çoğu 3Amper altı alırsak aynı sürede şarj eder mi? SAtınalınacak yer önerisi olan var mı?
Günaydın mi 8 se de çağrı bekletme ayarını yaptım operetör turkcell oradan da ayarladım ama hala çalışmıyor.Bir görüşme yaparken başka biri ararken görünmüyor.
Bunu nasıl yaparım.Bir de volte yi aktif ettim bunda da operatör desteklemiyor yazıyor.Çözümlerini bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar telefon hattımı değiştirdim.Kullanım detaylarını incelediğimde 0447******* nolu ingiltere telefonununa kısa mesaj gönderildiğini gördüm.Bu acama neden olmuştur.Mi kesabı ile alakalı olmuş olabilir mi?Telefonda mi hesabı oturumunu kapattım şimdi.Eğer bununa ilgili ise bu hesabı...
bende de aynı sürüm yüklerseniz bilgilendirir misiniz ? 1102 bir de çince
1553084513
1102 twrp yi ingilizce yaptım şimdi dediğiniz yerden 1217 i indirip twrp üzerinden install a basıp mi kurayım yoksa linki indirim 1217 nin zip versiyonunu telefona indirip te mi kurayım twrp yi