Poisonitas kullanıcısının son içeriği

1. Poisonitas

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

Merhaba Mi 14 global cihazım var bl kilidi açmak için ne kadar ödemem lazım. Teşekkür ederim.
  2. Poisonitas

MIUI 12.5 Redmi Note 9S -Global Kararlı - V12.5.2.0 RJWMIXM İndirme Bağlantıları

recoveryden yüklemek için hangi wipeları yapmam gerek eu rom da şuan
  3. Poisonitas

Yardım Miui.eu 12.5.1.0 Uygun magisk bulamıyorum yardım edermisiniz ?

Merhabalar sorunu çözdüm boot image dosyasını patch yaparak flaşladım oldu teşekkür ederim hepinize
  4. Poisonitas

Yardım Miui.eu 12.5.1.0 Uygun magisk bulamıyorum yardım edermisiniz ?

Merhabalar telefonumu eu 12.5 e güncelledim bir sürü magisk flaşlamayı denedim ama maalesef hep bootloop da kaldı işim telefonla olduğu için verilerin silinmesini istemiyorum nasıl yapabilirim teşekkür ederim.
  5. Poisonitas

MIUI 11 [Android 9] Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 PEIMIXM

Xiaomi.eu betadayım buna geçmek için herşeyi silmemmi gerekli yoksa direk üstüne yükleme yapabilirmiyim
  6. Poisonitas

Haber Xiaomi Redmi Note 5/Pro MIUI 10 V10.2.2.0.OEIMIXM Global Kararlı Güncellemesi

Güncelleme uygulamasında uygulama paketi seçme yok maalesef
  7. Poisonitas

Yardım redmi note 5 Hardbrick oldu

malesef 1535041678 Keşke...
  8. Poisonitas

Yardım redmi note 5 Hardbrick oldu

Öncelikle herkese merhaba 19 ağustosda redmi note 5 aldım telefonum global sürüm ve otadan gelen güncellemeleri yaptım daha sonra miui 10 betaya geçiş yapmak istedim ve twrp ile yükledim ama reboot dedikten sonra telefronum açılmadı ve şarj ışığı felan yanımıyor hiç bir komut algılamıyor...
Üst Alt