Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi box cihazımda bir uygulamaya kilit yada şifre koyma imkanı var mı? cihazın kendi uygulamalarından yada bir yazılımla. mesela youtube uygulamasına açmak istediğinde şifre sormalı. Evde çocukla sorun yaşıyoruz aşırı vakit geçirmesinden dolayı. Konu açmadan araştırdığımda app locker vardı fakat...
Kendi telefonumdan veri paylaşımını açınca sorunsuz bağlandı ve güncelleme yaptım daha sonra modeme bağlanmayı denedim yine olmadı. Diğer kardeşimde denedik orda modeme bağlandı hiç uğraştırmadı. Benim modemde nasıl bi sorun oldu anlamıyorum. Yaklaşık bir yıllık modem ve şimdiye kadar misafirler...
Öncelikle ürüne ait bir başlık bulamadığım için konuyu buraya açtım. kardeşim için dün trendyol sitesinden mi store satıcısından Redmi 7a 16 Gb Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili ) C3E Xiaomi | Trendyol linkteki ürünü aldım. Cihaz bugün geldi. Bizim için önemli olan wifi bağlansın, whatsap ve...
Öncelikle güle güle kullanın ürününüzü. Mi box menusunde yer alan play storede istediğiniz uygulamalar mevcut oradan aratıp yükleyebilirsiniz. dosya yönetici uygulaması arıyorsanız Es Dosya Yöneticisi bu uygulamayı tavsiye ederim.
Birkaç kez denedim olmadı.
1555949069
Rom veya sürümleriyle ilgili fazla bilgim yok malesef. benim model redmi 5 plus yiğenimin telefon mi not 3. İkiside kendi romu yani ne yüklenmişse updateye o sürümler.
Fabrika ayarına dönmekte fayda etmiyor. En iyisi hiç ısrar etmeden hattın yurt dışı sms ve arama servisini iptal etmek. Belki yetkilendirmeyi durdurarakta çözüm bulabiliriz ama garanti olması için tümden yurt dışını kapattım. archesm uyarmasa fatura daha da kabaracaktı.
Fatura detayını incelediğimde 80 kuruşluk birsürü yurt dışı sms ücretlendirmesi gördüm. mi hesabımı sildim ve telefonu yurt dışı arama ve mesajlaşmaya kapattım. Zararın neresinden dönsek kardır yapacak bişey yok.