Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EvoX Android 12 sürümünü RN8 için yayınladı Android 12' yi denemek isteyenler kullanabilir büyük bir bugla karşılaşmadım daha doğrusu bugla karşılaşmadım pil konusunda ss mevcut(henüz tam test edemedim ve sürekli pil tasarrufunda kullanıyorum). Şuan Android 12nin günlük kullanıma uygun olduğunu...
Forumlardan sadece persist dosyasını bulup flashladım sorun çözüldü (twrpden)
İhtiyacı olan varsa diye bırakıyorum buraya 4.5 gb indirmemesi için :)
Mi Global
Cn Version
1628929099
Global romu (fastboot zip dosyası) flashlayınca sorun çözülmedi galiba miflashtan yüklemek gerekiyor
Direk global fastboot romu flashlamak yeterli olmaz değil mi? ve forumlarda L1 le ilgili birşeyler okumuştum önermiyorlardı persist dosyasını flashlamayı
1628928033
teşekkürler bu arada şuan yükleniyor tar şeklinde
Merhaba, forumda çokça övüldüğünü görünce MiRoom Beta 20.3.26 yı kurdum gayet de memnun kaldım ama sensörler çalışmıyor (hiçbiri sensör test uygulamalarında sensör yok olarak görünüyor) çözümünü bilen var mı baya sevdim bu romu değiştirmek de istemiyorum şuan, övüldüğü kadar varmış.