PoineWeb kullanıcısının son içeriği

1. PoineWeb

Rom EvolutionX Rom Redmi Note 8 [Android 12] [AOSP]

EvoX Android 12 sürümünü RN8 için yayınladı Android 12' yi denemek isteyenler kullanabilir büyük bir bugla karşılaşmadım daha doğrusu bugla karşılaşmadım pil konusunda ss mevcut(henüz tam test edemedim ve sürekli pil tasarrufunda kullanıyorum). Şuan Android 12nin günlük kullanıma uygun olduğunu...
  2. PoineWeb

Rom ColorOS V7.3 Port Redmi Note 8 | Android 10

Evet Türkçe yok
  3. PoineWeb

Yardım Miroom 20.3.26 Sensörler çalışmıyor

Forumlardan sadece persist dosyasını bulup flashladım sorun çözüldü (twrpden) İhtiyacı olan varsa diye bırakıyorum buraya 4.5 gb indirmemesi için :) Mi Global Cn Version 1628929099 Global romu (fastboot zip dosyası) flashlayınca sorun çözülmedi galiba miflashtan yüklemek gerekiyor
  4. PoineWeb

Direk global fastboot romu flashlamak yeterli olmaz değil mi? ve forumlarda L1 le ilgili birşeyler okumuştum önermiyorlardı persist dosyasını flashlamayı 1628928033 teşekkürler bu arada şuan yükleniyor tar şeklinde
  5. PoineWeb

Merhaba, forumda çokça övüldüğünü görünce MiRoom Beta 20.3.26 yı kurdum gayet de memnun kaldım ama sensörler çalışmıyor (hiçbiri sensör test uygulamalarında sensör yok olarak görünüyor) çözümünü bilen var mı baya sevdim bu romu değiştirmek de istemiyorum şuan, övüldüğü kadar varmış.
Üst Alt