pocox3128 kullanıcısının son içeriği

1. pocox3128

Soru GCam 8.xxxx sürümlerine config nasıl yüklenir

Bu GCam sürümünde config nasıl yüklenir bilenler yardımcı olabilir mi aradım tarafım ama bulamadım
  2. pocox3128

Yardım Kayseri içi bootlader, IMEI işlemleri yapan varmı

Varsa özelden veya konu altına mesaj atabilir misiniz?
  3. pocox3128

Çözüldü Resimdeki yazı stili adı nedir?

Görsel Forumdan bir üyeden Alıntıdır
  4. pocox3128

Yardım Şarjım %70 seviyesinde sabit kalıyor

Saygıdeğer hocalarım sebebini bilenler varmı, kullandığım rom global 12.0.8, bootlader kapalı
  5. pocox3128

Soru MIUI 12.5 Global Beta

Global betaya başvuru yaptım ve beta romu odadan güncellemeye hak kazandım tahmini ne zamana gelir bilgisi olan varmı
  6. pocox3128

Yardım Fazla şarj harcıyor sebebi nedir

Arkadaşlar bu normal bir durum mu sizce Mivideo aşırı harcıyor şarjımı ve hatta telefon video izlerken ısınıyor 1613680453 Telefonun stereo hoparlörü var diye normal diyecek olabilirsiniz ama kulaklıkla izliyorum izleyeceğim videoları
  7. pocox3128

Yardım Uygulama içi indirme nasıl yapılır?

Başlıkta yazdığı gibi bir uygulamanın içinden izlenebilen videoyu nasıl indirebiliriz
  8. pocox3128

Yardım Imei Kaydı Nasıl Yapılacak?

Arkadaşlar telefonu aldığım kişi belli bir ücret karşılığında işlemi halledeceğini söylüyor, bootlader kilidi için kendisi gün alıp ardından gün dolduktan sonra alacak sanırım benim bildiğim kadarıyla bunun dışında gün falan almadan tabiri caizse 5 dakikada IMEI atılması söz konusu olabilir mi...
  9. pocox3128

Yardım Poco x3 pil yüzdesi gösterilmiyor

Sebebi nedir acaba ve nasıl düzeltilebilir?
  10. pocox3128

Soru Pubg mobile FPS artırma

Poco x3 için pubg mobileda FPS artırabileceğim bir yöntem varmıdır 40 FPS çok saçma değilmi?
Üst Alt