plt13 kullanıcısının son içeriği

1. P

Çözüldü Redmi Note 8 Açılmıyor Sürekli Restart Atıyor

ea yazılımı nedir hocam? şu an aynı sorun bende de oluştu. bl açık, rootlu cihaz poco x3 nfc
  2. P

Yardım POCO X3 NFC Fastboot Takılı Kalma Sorunu

bugün aynı sorun benim de başıma geldi. twrp'ye girebiliyorum. son güncellemeyi zip olarak flashlayamadım, hata verdi. bilgilerim kaybolmadan nasıl hallederim bu işlemi? Edit: Ben çözdüm kendi sorunumu. Eski romu internetten indirip hafıza kartına atıp, twrp üzerinden tekrar flashlıyoruz. wipe...
  3. P

Rehber Poco F2 Pro / K30 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Cihazı sıfırlamadan kilidi kaldırmanın bir yolu yok mu? O kadar uygulamayı tekrar kurup giriş yapmak gözüme geliyor açıkçası.
  4. P

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Daima güzel Ramazan'lara çıkmayı Allah nasip etsin. Oruçlarımız kabul, günahlarımız affolsun.
  5. P

Rehber Youtube Vanced Varsayılan Yapma

Hocalarım şöyle bir sorun var bende. Vanced'da müzik açıyorum, arka planda çalıyor. Ekranı kapattıktan bir süre sonra vanced çalışmayı bırakıyor. Arka planda kilitledim uygulamayı, pil tasarrufunu kapattım fakat buna bir çözüm bulamadım. Ne yapmalıyım?
  6. P

Rehber Redmi 3 - 3S ve 3x için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı

Şarja bile tepki vermeyen redmi 3 pro cihazımı çalıştırdı bu yöntem. Anlatanın eline emeğine sağlık.
  7. P

Çözüldü Redmi 6 pro brick oldu ``This MIUI version can't be installed on this device``

benzer bir sorun bende de var hocam. özelden mesaj yazdım size.
  8. P

Redmi 3 Pro Artılar Eksiler

şu an bu telefonda kullandığınız en son miui sürümü nedir?
  9. P

Yardım Imei satışı

Forumda imei satışı var mı? Satış yapanlar özel mesaj gönderirse sevinirim.
Üst Alt