Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet program güzel işlevsel ama hata kodu en fazla olan programlardan. Anlatmak İstediğim Bu forumda ki herkes bu işleri profesyonel şekilde yapmiyor gerek okuduklari makaleler yada izledikleri videolar ile çoğu ilk defa yapiyor. o yüzden kimsenin telefonunun zarar görmemesi adına...
sevgili kardesim bende biliyorum bu isleri senden ricam hem sakin hem efendi olman. Ayrica sinirlensen kaç yazar :) Bu yönlendirdigin arkadasin telefonu brick olsa sen mi karsilayacaksin masrafini ??? bl kapali bende biliyorum o programla rom atildigini burada tecrubeyle sabit...
Hocam Selamlar Nacizane Tavsiyem BL Kapali iken rom ve root işlerini yapmamaniz. En ufak bir Sorunda Soft Brick Yada Varsayalim Hard Brick Olursa BL kapaliysa o cihazin açılmasi çok zor olur. Mi flashtool ile fastboot rom yüklemek zaten cocuk oyuncagi clean all secenegi isaretleyip tek tuşa...
Merhaba Cihazin fabrika cikisli olarak widevine L1 sertifikasi var ise ve sonradan L3 olduysa global rom ile geri geliyor fakat çin cihazlarina global atinca falan olmuyor bilginiz olsun. son surum Mi global deneyin ve root varsa kaldirin.
1598975395
butun romlari gezdim geriye globale geri...
1 hafta uğraştım yabanci forumlari bile arastirdim anakart degistirmekten baska cozum yok diyorlardi. birkere giden L1 geri gelmez diyorlardi yılmadım azim ettim ve basardik arkadaslar yararli olduysa sevindim sizler adina
evet ben repairli cihazi bl kapatip aciyorum hatta hard format yada ayarlardan sifirlamada yapiyorum sorun yok. hatta yasak degilse konu acicam imei gömmek konusunda eksikleri olan faydalansin diye dostum