player21 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Redmi note 11 şebeke sorunu

Cihaz redmi note 11, IMEI kaydı yapılmadan önce herhangi bir sorun olmaksızın görüşme yapabiliyorsun fakat IMEI kaydından sonra telefon görüşmesi esnasında şebeke gidip gelmeye başladı, aynı şekilde interneti kullanırken aynı sorunla karşılaşıyorum. 3g ye geçiş yaptığımda şebeke sorunu çözülüyor...
  2. P

Yardım güncelleme ile twrp silindi

twrp üzerinden global kararlı miui 10 u 12ye güncelledim sorunsuz güncellendi fakat twrpye giremiyorum. Bu şekilde güncelleme yapınca twrp silinmemesi gerek diye biliyorum, problem nedir
  3. P

Yardım Ekran kapanıp açılıyor, kullanamıyorum

Magiskte zygisk aktifleştirip yeniden başlattıktan sonra ekran sürekli yanıp sönmeye başladı. Kilit ekranını geçemiyorum fakat gelen çağrıları yanıtlayabiliyorum. Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var, telefonu kullanamıyorum.
  4. P

Yardım Gelen arama bildirimi

Oyun oynarken arama geldiğinde tüm ekranı kaplaması rahatsız ediyor, telefonu kullanırken arama bildiriminin sadece üstte gözükmesini nasıl sağlarım? Ayrıca arama geldiğinde mobil internet telefon çalarken kesiliyor buna da bir çözüm var mıdır ?
  5. P

Soru rootlu cihazda bootloader kilidi

cihazım alırken rootlanmıştı ve bootloader kilidi de açık biliyordum, şimdi bootloader kilidinin açık olup olmadığına ayarlardan bakayım dedim ve kilitli olduğunu gördüm. Rootlu cihazın bootloader kilidinin kapalı olması mümkün mü bunun bana zararı olur mu ne yapmalıyım , yardımcı olur musunuz
  6. P

Haber Mi 5S & Plus - Android Oreo hakkında! [Sürekli Güncel]

Ekran kilitliyken bildirim çubuğundaki uygulama simgeleri gözükmüyor çözümü var mıdır MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. P

Soru Mı 5s MIUI 10 stable version

Teşekkürler MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. P

Tamamdır MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. P

Tamamdır hocam şuan vizeye çalışıyorum müsait zamanda indireceğim kurulum videosunun konu linkini de atar mısınız MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. P

Kilit açık MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. P

Kurulumu yapmak için ihtiyacım olanları kısaca anlatır mısın hocam sana zahmet root twrp bunlar gerekiyo mu yoksa sadece telefona indireceğim dosyayı yüklemekten mi ibaret MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. P

Cahillik be üstad araştırıp yaparım da şimdi bir sürü şey var hafızada onları yedeklemek de üşendiriyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. P

Kararlı sürüm ne zamana yayınlancak yav ben bu cuma gelcek olanı kararlı zannetmiştim[emoji28] MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. P

Soru Mi5s Hakkında Güncelleme

Alıştık artık yav baldırı çıplak gezmeye telefondan memnunum da bi güncelleme gelcek diye 40 takla atıyoz[emoji23] MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. P

Soru Mi5s Hakkında Güncelleme

Ahahaha dereyi görmeden paçayı sıvamak lazım [emoji23] MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt