Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz redmi note 11, IMEI kaydı yapılmadan önce herhangi bir sorun olmaksızın görüşme yapabiliyorsun fakat IMEI kaydından sonra telefon görüşmesi esnasında şebeke gidip gelmeye başladı, aynı şekilde interneti kullanırken aynı sorunla karşılaşıyorum. 3g ye geçiş yaptığımda şebeke sorunu çözülüyor...
twrp üzerinden global kararlı miui 10 u 12ye güncelledim sorunsuz güncellendi fakat twrpye giremiyorum. Bu şekilde güncelleme yapınca twrp silinmemesi gerek diye biliyorum, problem nedir
Magiskte zygisk aktifleştirip yeniden başlattıktan sonra ekran sürekli yanıp sönmeye başladı. Kilit ekranını geçemiyorum fakat gelen çağrıları yanıtlayabiliyorum. Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var, telefonu kullanamıyorum.
Oyun oynarken arama geldiğinde tüm ekranı kaplaması rahatsız ediyor, telefonu kullanırken arama bildiriminin sadece üstte gözükmesini nasıl sağlarım? Ayrıca arama geldiğinde mobil internet telefon çalarken kesiliyor buna da bir çözüm var mıdır ?
cihazım alırken rootlanmıştı ve bootloader kilidi de açık biliyordum, şimdi bootloader kilidinin açık olup olmadığına ayarlardan bakayım dedim ve kilitli olduğunu gördüm. Rootlu cihazın bootloader kilidinin kapalı olması mümkün mü bunun bana zararı olur mu ne yapmalıyım , yardımcı olur musunuz
Tamamdır hocam şuan vizeye çalışıyorum müsait zamanda indireceğim kurulum videosunun konu linkini de atar mısınız
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurulumu yapmak için ihtiyacım olanları kısaca anlatır mısın hocam sana zahmet root twrp bunlar gerekiyo mu yoksa sadece telefona indireceğim dosyayı yüklemekten mi ibaret
Cahillik be üstad araştırıp yaparım da şimdi bir sürü şey var hafızada onları yedeklemek de üşendiriyor
Alıştık artık yav baldırı çıplak gezmeye telefondan memnunum da bi güncelleme gelcek diye 40 takla atıyoz[emoji23]