player21 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım 14 ultrada telefonu yan çevirince ekranın yarısı gözükmüyor

En boy oranı ile ilgili bir durum değil hocam, ekran görüntüsü alınca her şey normal çıkıyor fakat ekranda sağ kısım boş sol kısımda da görüntünün yarısı gözüküyor
  2. P

Yardım 14 ultrada telefonu yan çevirince ekranın yarısı gözükmüyor

Merhaba, Telefonu YouTube galeri yahut başka herhangi bir uygulamada yan çevirip tam ekran yaptığım zaman telefonun yarısı siyah olarak kalıyor. Problemin nedeni nedir ve nasıl çözebilirim
  3. P

Diğer 14 ultra için ekran koruyucu ve kılıf tavsiye

14 ultra cihazım için ekran koruyucu ve kılıf arayışı içerisindeyim fakat hiçbir alışveriş sitesinden uyumlu bir ürün bulamadım, bir tane ekran camı temin ettim onun da yapışkanı yalnızca kenarlarında olduğu için camın altına toz sızdırdı, tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız ürün var ise...
  4. P

Yardım Rom değiştirme

Ayrıca 14 ultra için tavsiye edebileceğiniz rom var mı, özellikle pil yönünden. Arama ve mesaj uygulamasının da Xiaominin kendi uygulaması olmasını istiyorum
  5. P

Yardım Rom değiştirme

Anladım peki IMEI silinir mi ve bootloader kilidi kapanır mı
  6. P

Yardım Rom değiştirme

14 ultra cihazım global kararlı rom yüklü, bootloader kilidi açık ve magisk rootlu. Eu Roma geçmek istiyorum fakat bunu yaparken root kaybolur mu, neye dikkat etmem lazım, yardımcı olur musunuz
  7. P

Soru Kablosuz şarj bataryaya zarar verir mi

Bilgilendirme için teşekkür ederim
  8. P

Soru Kablosuz şarj bataryaya zarar verir mi

Aracımda kablosuz şarj standı bulunuyor ve araç kullanırken telefon sürekli şarj oluyor, bu durum batarya sağlığını olumsuz etkiler mi
  9. P

Yardım 14 ultra kamera alanının çevresi de dahil tam ekran kullanım hk.

Oyun oynarken yahut başkaca uygulamalarda telefonu yatay kullanırken kamera alanında bulunan bildirim çubuğu kısmını da ekrana dahil bir şekilde kullanmak istiyorum fakat nasıl tam ekran yapacağımı bulamadım. Yöntemi varsa yardımcı olur musunuz?
  10. P

Yardım Redmi note 11 şebeke sorunu

Cihaz redmi note 11, IMEI kaydı yapılmadan önce herhangi bir sorun olmaksızın görüşme yapabiliyorsun fakat IMEI kaydından sonra telefon görüşmesi esnasında şebeke gidip gelmeye başladı, aynı şekilde interneti kullanırken aynı sorunla karşılaşıyorum. 3g ye geçiş yaptığımda şebeke sorunu çözülüyor...
  11. P

Yardım güncelleme ile twrp silindi

Teşekkür ederim
  12. P

Yalnız şunu merak ediyorum, root ve twrp gitti ama telefon sıfırlandığında magisk uygulamalarda duruyodu, onu kaldırıp mi rootlamam gerekiyor
  13. P

Hmmm, yanlış yaptığım bir şey yok o zaman. Teşekkür ederim
  14. P

twrp üzerinden global kararlı miui 10 u 12ye güncelledim sorunsuz güncellendi fakat twrpye giremiyorum. Bu şekilde güncelleme yapınca twrp silinmemesi gerek diye biliyorum, problem nedir
  15. P

Yardım Ekran kapanıp açılıyor, kullanamıyorum

hocam twrp ile datayı sildim düzeldi, bu yöntem için de teşekkür ederim muhtemelen işe yarayacaktı ileri de benzer sorunla karşılaşırsam bunu denerim artık.
Üst Alt