Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar hem orange fox ,hemde twrp denedim ikisindede format datadan sonraki twrpye giriste.tum dosyalar kitleniyor ve birsey atilmiyor. Android 12 evolutionx yuklu.format data yapin demeyin yaptim duzeliyor ama sonrakinde gene sifreliyor dosyalari
Merhaba arkadaslar hem orange fox ,hemde twrp denedim ikisindede format datadan sonraki twrpye giriste.tum dosyalar kitleniyor ve birsey atilmiyor. Android 12 evolutionx yuklu.format data yapin demeyin yaptim duzeliyor ama sonrakinde gene sifreliyor dosyalari
Merhaba arkadaslar ,pixel experience kullanip ekrani durum cubugundan cift tik kapatma veya ana ekrandan kapatma gibi secenekler nereden aktif ediliyor.android 11 9tpro
9t pro kullaniyorum.bugun dikkati mi cekti.parlakligi sona cekince arama sesi gelen izgarinin hemen sag tarafinin hemen altinda ekranda boyle gunese tutunca kucuk bir yuvarlak var iz gibi.acaba yakinlik sensoru ekranin icinde mi yoksa yanik mi :(
arkadaşlar orjinal imei tekrar yüklicem yasa dışı olan bişey yok. xvi32 programında imei hexadeximal halini çevirip arattığımda bulmuyor? yardımcı olabilecek varmı
kilit açık twrp açık herşey uygun sürücülerde.adb komutu girince ses geliyor sonra aygıt yöneticisinden sarı ünlem çıkıyor.telefondan *#717.. kodu yazınca dxdiag failed çıkıyor.nerede hata yapıyorum?
Merhaba arkadaslar,whatsappdan goruntulu konusurken sag alttaki benim goruntum aynen gozukuyor ama karsi taraf benim goruntu mu boyle ters donmus olarak yani ayna diyolar herhalde oyle goruyor.ayarlardan ayna yi ac kapa herseyi denedim olmadi acaba yardimci olacak var mi?
Arkadaslar bundan once aylarca kullandigim pixel experienceyi silip eea roma gectim.suan tekrar pixele gecme karari aldim.
Dahili hafiza haric hepsini wipe liyorum.
Vendor flash
Rom flash
Format data sirasiyla uyguluyorum ama fastboot ekranina atiyor mecbur mi flash ile atmak zorunda kaliyorum
Yazacagim degerler ortalama degerlerdir.hepsinde bir bir test ettim sonucu aktariyorum.cihaz sogukken ayni sartlarda arka plan islemleri full kapali
Cpu throttling uygulamasinda asagida gecen gflops degerleri
Stock kernel 188k
Eu romda immensity kernel 203k
F1xy kernel 220k
Buda gosteriyor ki bu...