Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ana kamera resmen buğulanmış gibi. 4.0 miyop gibi.
Geniş açı ve makro canavar gibi ama ana kamera hiç bir şekilde odaklamıyor.
ne yapabilirim düzeltmek için?
Google play store'den veya APK'dan hiçbir şekilde uygulama ve oyun yükleyemiyorum.
Pixel experience ve Evo X kurdum ve uygulama yükleniyor, Fakat Stok MİUİ 14 ile yüklenmiyor.
Stok MİUİ 14'ü forumdan indiriyorum ve hem fastboot hem de recovery denedim sonuç başarısız.
APK bile kurmaması çok...
Note 10 Pro Max sweetin cihazımda şuan Evo X A13 kullanıyorum. Şuanda kayıtsız 4 aylık süreyi kullanıyorum, Süre bitmeden imei yapmak lazımmış ve bunu kendim yapmak istiyorum.
Duyduğum kadarıyla İMEİ yapan yerler Global rom kurup güncelleme ve sıfırlama yapmamamızı söylüyorlar.
Fakat ben EU ROM...
Telefon otomatik olarak 120-60hz arasında geçiş yapıyor, bu geçiş saniseler sürüyor ve geçiş anında ekran parlaklığı farkı oluyor.
60hz'de parlaklık %95 iken 120hz'de %100 seviyesinde. Bu %5'lik fark sabahları belli olmuyor ama akşamları bariz şekilde sanki ekran bozulmuş gibi belli oluyor...
Telefonu 3-4 gün A11'de kullandım, Sonra A12'ye güncelledim ve takılmalar ve stabilizasyon problemleri çıkmaya başladı.
İmei gitmeden A11'i nasıl yükleyebilirim veya İmei'ye zarar vermeden nasıl temiz kurulum yapabilirim?
Not: XiaoMiTool V2'de Bootloader Unlock yazıyor, ama geliştirici...