pitbull1212 kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru MIUI aod parlaklık ayarlama

Aodun parlaklığını elle ayarlamak için,bir eklenti,veya twrp den kurabileceğimiz bir şey var mı
  2. P

Soru Always on kodlarını değiştirme

Redmi note 10 pro Max cihazım var,ve biliyorsunuz ki aod 10 saniye ile limitli,root atmadan ve geliştirici seçeneklerindeki,miui optimizasyonu kapatmadan,setedit gibi programlarla,veya APK editör tarzı uygulama ile,bu süreyi değiştirebilir miyiz,mesela 10 saniye değilde 60 saniye yapmak gibi,ve...
  3. P

Soru Redmi note 10 pro Max miui 14

Merhaba,poco X3 GT den tutun, note 11 lere kadar miui 14 geldi,bize ne zaman gelir veya mi pilot uygulaması ne zaman başlar
  4. P

Soru Redmi note 10 pro always on limiti kaldırma

Kullananlar bilir ki always on display de 10 saniye limiti var, geliştirici seçeneklerinden MIUI optimizasyonu kapatmadan,root olmadan sadece twrp üzerinden flashalayarak limiti kaldırabileceğim bir dosya var mı
  5. P

Yardım WhatsApp video ses sorunu

Redmi note 10 pro Max var,son sürüm ekran kaydedici yüklü ve MIUI 13.0.5.0 yani son sürüm kurulu fakat örnek vereyim, YouTubeden ekran kaydedici ile bir müzik kayıt edip yollamaya kalktığımda sesler inanılmaz boğuk,basslar kayıp,tüm enstrümanlar kayboluyor,bir tek adamın sesi kalıyor,o da boğuk...
  6. P

Yardım Nfc olmadan temassız ödeme

Redmi Note 10 Pro max cihazım var ve hindistan üretimi olduğu için nfc yok ,nfc olmayan cihazda herhangi bir uygulama ile,xiaominin mi pay vb. uygulamaları ile yine temassız ödeme yapılabilir mi
  7. P

Yardım Miui güvenlik veritabanı güncellenmiyor

Redmi note 10 pro Max var ve güvenlik ayarlarında ,Avast yok sadece avl var ve güncellenmiyor,bu yüzden virüs taraması yapmıyor, güvenlik uygulamasını ve sistem eklentisini guncelledim fakat bir etkisi olmadı,wifi yerine mobil veri ile de denedim bir etkisi olmadı
  8. P

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Miui 13 te artık gece modu ve ai çalışıyor,hem redmi note 10 pro da hem de redmi note 10 pro max ta sorunsuz kullanabilirsiniz. Can Yılmaz hocam bu sorunu çözdü ve bugün sitesinde linkini paylaştı hayırlı olsun buyrun...
  9. P

Yardım MIUI Güncellenmiyor

Yurtdışı redmi note 10 pro max var,fastboot,recovery den kendim güncelleme yapabiliyorum ama bugün ota dan geldi,indirdim,kur dedim yani yeniden başlat dedim,kapattı kendini açılırken yükleme kısmına geçtiği vakit %4 falan olup kapatıp,cihazı açıyor ve güncellemeyi yapmamış
  10. P

Yardım İşlemci sorunu

Merhaba,işlemci normalde 568 MHz ye kadar düşer,tabi cpu Z de 300 demiş ama şarj %2 iken ve ultra tasarruf modu açık iken bile hiç o MHz ye düşmedi,her neyse şuan 768 de takılı kaldı yani artıyor ama 568 e boşta düşmüyor,bu 3,4 günde bir başıma gelir cihazı yeniden başlattığımda düzelir ve 3,4...
  11. P

Soru Arkada ki kırmızı şey

Redmi note 10 pro Max cihazım var arka kameranın bulunduğu yerde küçük kırmızı renginde bir şey var bu nedir?
  12. P

Soru MEMC

Redmi note 10 pro Max ta gizli ayarlardan MEMC aktif ediyorum fakat işe yaramıyor,fakat internette işlemci destekliyor gözüküyor,süper amoled 120 Hz ekran var daha ne istiyor bu MEMC :)
  13. P

Yardım Anx camera eklentisi aktarımı

Merhaba,redmi note 10 pro max cihazım var miui 13 yüklü anx kamera içerisinde ki bir eklentiyi nasıl orjinal kamera uygulamasına dahil edebilirim?
  14. P

Soru Mimoji

Merhaba,redmi note 10 pro Max cihazım var cihaz da twrp var ben bu cihaza nasıl mimoji kurarım yani kendi yüzümü oluşturduğumu kast ediyorum,root olmadan
  15. P

Soru En iyi rom

Merhaba sizce en dolu MIUI romu hangisi, içinde kamera da mimoji olan yani kendi yüzünün emojisini oluşturabildiğin.Böyle önerebileceginiz dolu bir MIUI rom var mı
Üst Alt