pisveotesi kullanıcısının son içeriği

1. P

Rom MIUI 9 - 8.3.8 Global Beta ROM Güncellemesi

Ben global beta rom'a lanet okuyacam artık. Sürekli güncelleme geliyor telefonda yer kalmadi, ve her güncelleme geldiğinde şarj sürem giderek düşüyor. Hele bu güncellemeden sonra hem yavaş şarj oluyor, hem çabuk tükeniyor. Sabah 100de aldım, elime doğru dürüst telefonu almadim saat 5 te şarj 0...
  2. P

İnceleme MIUI 8 7.7.20 Global Beta ROM Güncellemesi

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, bende mi5 varmis global beta rom. Haftalık guncelleme alıyor bende indiriyorum, ama bu gelen son güncellemeden nefret ettim. Bütün ayarlar değişmiş. Bi önceki rom'a nasıl geçerim mümkün mü böyle birsey
  3. P

Mi5 Arka Cam Çatladı

Tırnaklı ise ben satın alabilirim
  4. P

Sohbet Mi5 Arka Kapak Cam mı? Değil mi? Buyurun testimize alalım sizi

Merhaba, Mi5 arka kapagi kırıldı, çatladı telefonumun. Cam kapak siparişi verdim gelen kapak'ta tırnak yok, fakat kırılan kapak tırnaklı, tırnak girişleri var telefonun. Plastik arka kapak görsellerine bakıyorum Google ile tırnaklı. İki farklı kapak nasıl olur aynı model telefon için. İkisinde...
  5. P

Soru Xiaomi Mi5 Ölü Piksel

Merhaba herkese, Mi5,Telefonu 2ay once hepsiburadadan satın aldım evo garantisiyle geldi Kutudan quick şarj beklerken normal sarj aleti geldi 1 ay sonra sensör sorunu yaşadım, telefonu kulağımdan uzaklastirdigimda ekran ışığı yanmıyor,arama tuşuna basınca ekran kararıyor vs. Neyse bu sorunu...
  6. P

Mi5 telefonum Şarj olmuyor

Kutudan çıkan Şarj adaptörünün üzerinde, XİAOMİ Model: MDY-03-AF Quick Şarj etme özelliği yok sanırım, ama ne olursa olsun bu kadar yavaş Şarj etmemesi gerekiyor. Ben orijinal adaptörü ve kabloyu nerden bulacam siimdi, gerçekten adamı sogutuyorlar. Umarım sorun kablodadir sadece donanımsal...
  7. P

Teşekkür ederim cevabınız için. Evo ilemi yoksa hepsiiburadaylami iletişime gecmeliyim. Telefonu göndermek istemiyorum garantiye filan, yani arka tarafın açılmasını istemiyorum, bu sorunu kendim aşabilir miyim acaba
  8. P

Merhaba arkadaşlar, Başka bi konu altında yazdım sorunumu fakat bir cevap alamadım. 10 gün önce hepsiburadadan mi5 satın aldım 5-6 gündürde kullanıyorum harika bir telefon fakat Şarj olma suresi bana çok uzun geldi, ortalama 1 saat şarjda durunca yüzde 7-8lik bir artış oluyor tam şarj için 7-8...
  9. P

Çözüldü Xiaomi Mİ5 Telefonum Geç şarj Olmaya Başladı.!!Acil Yardım

Arkadaşlar Merhaba, yeni başlık açmadım aynı sorun bende var 3 gün önce hepsiburadadan mi5 satın aldım. Beklediğim Quick sarj aleti yoktu, mdy-03-af model sarj aleti var. Sorunum telefon çok yavaş şarj oluyor. 1 saatte yaklaşık 10br artıyor. yani 18de taktığımda 1 saatte 28 ancak oluyor...
Üst Alt