pistol4e3 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Yardıma ihtiyacım var note 9 pro imei

Herkese merhaba iyi günler sorunumu özetle anlatmak gerekirse cihazım redmi note 9 pro joyeuse cihazımda 1 ay gibi bir süredir PİXEL PLUS UI Rom kullanıyordum fakat 3 gün önce sistem çöktü bende twrpden miuı 12.0.4 kurdum fakat cihaz bootloba düstü redmi ekranında kalıyor sonra kapanıp tekrar...
  2. P

Yardım Redmi note 9 pro cts profil fail ve netflix play storede görünmemesi

hocam bahsettiğiniz adımları tümüyle yaptım fakat hala aynı hatayı veriyor
  3. P

Öncelikle teşekkür ederim deneyeceğim riru için herhangibir yerden indirebilirmiyim acaba birde bu işlemleri yaptıktan sonra cts profil fixlenirse magiski kaldırınca fix iptal olurmu
  4. P

Herkese merhaba miui dan sıkılıp lineage os 18.1 sürümüne geçtim sonrasında romun safetynet sorunu olduğunu anladım cts profil hatası veriyordu bende mi flash ile orjinal global roma geçtim fakat sorun hala düzelmedi cts fprofıl match hatası alıyorum ve netflıx play store da gozukmuyor magisk...
  5. P

Yardım lineage os google play

miui dan özellikle eu 12.5.2 de gelen oyunda ve arayüzde kasma sorunundan ve gereksiz ram tüketen uygulamalardan bunalıp custom rom arayışına girdim ve lineage os 18.1 i joyeuse cihazıma kurdum fakat google play yok haliyle uygulama indiremiyorum yardımcı olurmusunuz acab uzun kullanımda sistem...
  6. P

Soru redmi note 9 pro debloat

herkese merhaba redmi note 9 proya minimal adb ile debloat işlemi yapacağım da hangi uygulamaları güvenle silebileceğimi bilmiyorum bunun için güvenle kaldırabileceğim uygulamaların listesi varmı acaba forum da arattım ama bulamadım
  7. P

Yardım note 9 pro sistem dosyaları vs silindi

abilerim çok teşekkür ederim çok saolun diğer dediğiniz usb otg de dahil olmak üzere tüm yöntemler başarısız oldu son umudum fastboot dan rom yükleme inşallah olur bu sefer
  8. P

fast boot ile eu rom demek ıstedım
  9. P

bu yöntemle eu rom yükleyebilirmiyim yoksa sadece global mi yükleyebilirim
  10. P

herkese merhaba yanlışlıkla adb den ayarları sildim sistem açılmadı bu yüzden twrp den de wipe data yaptım ve yeni rom kurmaya çalıştım fakat romu kuramıyorum error 7 hatası veriyor kurarken yardım edebilirmisiniz resim ekleyemiyorum telefonum olmadığı için şimdiden teşekkürler
  11. P

Yardım note 9 pro duvar kağıdı sorunu

herkese selam note 9 pro telefonumda duvar kağıdı ayarladım fakat kilit ekranında duvar kağıdı gorunurken ana ekranda görünmüyor ana ekran ne yaptıysam değişmiyor hiç bir duvar kağıdı olmuyor sadece siyah oluyor ayarlada duvar kağıdı yazan yere ise giremiyoru basinca ayarlar otomatik kapanıyor...
  12. P

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

Telefonun şardayken veya oyun oynarken ısınmasını düzeltmek için, dosyayı yüklemeniz gerekmektedir.TWRP üzerinden yükleyip, cihazı yeniden başlatın. Link : KURTOGLU- Thermal.zip - Icedrive selam ben eu 12.0.3 rom kullanıyorum bu dediğiniz olayı twrp den su ankı kullandıgım rom ile...
  13. P

Yardım note 9 pro (joyeuse) pitchblack twrp nasıl kurulur

Teşekkür ederim aksam yapacağım
  14. P

Yardım note 9 pro (joyeuse) pitchblack twrp nasıl kurulur

Herkese merhaba forumda ve diğer forumlarda arama yaptım fakat note 9 pro joyeuse için pitchblack twrp kurulumu için bir rehber bulamadım tek tuş twrp denedim yüklendi fakat telefondaki rom dosyasını görmedi bende yeniden başlattım bu seferde twrp kendi kendine gitti belirttğim twrp yi nasıl...
  15. P

Yardım Note 9 pro ısınma sorunu yaşıyorum

cihaz yurt dışı garantisiz kendim test edebilirmiyim acaba donanımsal hata olup olmadığını
Üst Alt