Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
garanti olayında haklısınız zaten xaiomi telefonları genelde tamirinden anlarım ekran falan sıkıntı değil parçaların çoğu aliexpressde var ben sadece çalıntı veya 2.el olmasından korkuyorum imei btk dan sorguluyacağım çünkü 2.el se terör örgütü olayına faln karşımıştır maazallah başa bela XD
FenerBahce Dostum avcılarda oturyorum aslında gün içinde gidebilirim taksit imkanı varmıydı alırken ve dediğiniz gibi yapıcam imei olayına bakıcam yanlış hatırlamıyosam kod *#*06# idi kesinlikle kontrol edicem :)
haklısın dostum fakat bi sorayım dedim yinede alan varmı yani şahit olmuş olan varmı güvenilirmi bazında bir soru zaten cevapda gelmezse gidip bakıcam gibi gözüküyor :)
Merhaba! dostlar internette xiaomi redmi s2 arayışı içindeydim fiyatlar biraz fazla geldi malum dolar xD neyse şimdi konu o değil internette araştırırken aklıma sahibinden.com geldi bir gireyim dedim ve bu ilana denk geldim Sıfır Gri Xiaomi Redmi S2 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 594217060...
neyse ki wipe all data yaparak telefonu kurtardım ama sanmıyorum ki bu brick değil brick olsa recovery de girmezdi umarım aynı hatayı tekrarlamaz bu arada dosyları google yedeklemiş o konudada rahatım teşekkürler yardımınız için :)
boatloader kilidim kapalı
1531132836
bootlaoder*
1531132961
1531132992
şimdi cihazı sıfırlamayı deniyeceğim
1531133596
cihazı sıfırlamak pek istemiyorum çok fazla dosyam vardı içinde
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi redmi 4X cihazım mi yazısında takılı kalıyor ve açılmıyor acil yardım edebilirmisiniz lütfen :'( bu arada telefonun üst kısmı çok ısınıyor