Pislikmans kullanıcısının son içeriği

1. Pislikmans

Soru SEMERS iletişim hk.

fiyat 1.049 tl olmuş mükemmel :D :D 1533807078 Sıfır Gri Xiaomi Redmi S2 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 595739403 1533807398 diyelimki iemi yok nasıl imei atacağız redmi s2 ye galiba atılmıyor biraz araştırdım veay bilen biri varmı ?
  2. Pislikmans

Soru SEMERS iletişim hk.

garanti olayında haklısınız zaten xaiomi telefonları genelde tamirinden anlarım ekran falan sıkıntı değil parçaların çoğu aliexpressde var ben sadece çalıntı veya 2.el olmasından korkuyorum imei btk dan sorguluyacağım çünkü 2.el se terör örgütü olayına faln karşımıştır maazallah başa bela XD
  3. Pislikmans

Soru SEMERS iletişim hk.

FenerBahce Dostum avcılarda oturyorum aslında gün içinde gidebilirim taksit imkanı varmıydı alırken ve dediğiniz gibi yapıcam imei olayına bakıcam yanlış hatırlamıyosam kod *#*06# idi kesinlikle kontrol edicem :)
  4. Pislikmans

Soru SEMERS iletişim hk.

haklısın dostum fakat bi sorayım dedim yinede alan varmı yani şahit olmuş olan varmı güvenilirmi bazında bir soru zaten cevapda gelmezse gidip bakıcam gibi gözüküyor :)
  5. Pislikmans

Soru SEMERS iletişim hk.

Merhaba! dostlar internette xiaomi redmi s2 arayışı içindeydim fiyatlar biraz fazla geldi malum dolar xD neyse şimdi konu o değil internette araştırırken aklıma sahibinden.com geldi bir gireyim dedim ve bu ilana denk geldim Sıfır Gri Xiaomi Redmi S2 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 594217060...
  6. Pislikmans

Çözüldü Mehaba dostlar Redmi 4x cihazım açılmıyor

neyse ki wipe all data yaparak telefonu kurtardım ama sanmıyorum ki bu brick değil brick olsa recovery de girmezdi umarım aynı hatayı tekrarlamaz bu arada dosyları google yedeklemiş o konudada rahatım teşekkürler yardımınız için :)
  7. Pislikmans

boatloader kilidim kapalı 1531132836 bootlaoder* 1531132961 1531132992 şimdi cihazı sıfırlamayı deniyeceğim 1531133596 cihazı sıfırlamak pek istemiyorum çok fazla dosyam vardı içinde
  8. Pislikmans

cihaz bir anda bu duruma geldi fakat diğer dediklerinizi anlamadım bu konuda cahil kalıyorum kusura bakmayın :/
  9. Pislikmans

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi redmi 4X cihazım mi yazısında takılı kalıyor ve açılmıyor acil yardım edebilirmisiniz lütfen :'( bu arada telefonun üst kısmı çok ısınıyor
Üst Alt