piruz20 kullanıcısının son içeriği

1. P

Çözüldü Cihazınız bu sürüme uyumlu değil sorunu

Değerli arkadaşlar az önce red mi note 12 pro+ için miflash ile 14.0.5 global sürümüne geçiş yaptım.Lakin Adobe ye ait olan lightroom programını kuramiyorum.Cihazin bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum.Çözumu nedir ?
  2. P

Çözüldü Redmi Note 12 pro + 5g Pc görmüyor

Cihazım aygıt yöneticisnde bu şekilde görünüyor.Dosya aktarımı/Android auto kısmına giriş yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Tüm driverlari yüklememe rağmen sonuç değişmedi.
  3. P

Soru VOWİFİ her modemde çalışmıyor mu ?

Değerli arkadaşlar elimde note 10 pro global cihazım var. Evimde ayrı ayrı bulunan 2 modemden TPlink TD9970v3 model modemde vowifi gözükürken Asus DSL AC55U model modemde sag üst tarafta vowifi sembolü çıkmıyor.Bunun modemle alakası var mı ? Asus daha yeni aldığım piyasada iyi denilebilecek bir...
  4. P

Soru imei işlemi sonrası volte

Arkadaşlar imei repair işlemi sonrasında vowifi geliyor lakin volte gelmiyor.Cihazım Note 10 pro sürüm işle mıuı 13,0,17 EEA Ne yaparak durumu çözebilirim.Birde ara ara şebeke de kopma yaşıyorum.
  5. P

Yardım note 10 pro mi paylaşım sorunu

arkadaşlar iyi akşamlar.Note 10 pro 13.0.15 global sürüme sahip.Dışarıdan herhangi bir xiaomi cihazından fotoğraf ve videoları mi paylaşım üzerinden alabilirken kendi telefonumda atmayı denediğimde başarısız sonuçlanıyor.Sebebi ne olabilir ?
  6. P

Yardım Arama sorunu note 10 pro

Telefonda isaretlediğim yeri kapatirsak aramalar geliyor lakin bu şekilde açık kaldığında arama yapıldığında ahizede çalma sesi var ama ekrana arama görüntüsü gelmiyor.Ben kapatıyorum otomatik olarak açılıyor bunun çözümü nedir ?
  7. P

Soru İmei sonrası güncelleme

arkadaşlar imei işlemi sonrasında modem dosyasını flashlamaz isek telefon açılmıyor. Aynı durum imei atıldıktan romu mi flash yardımıyla flashladıktan sonra telefon içerisinde güncelleme yapılma durumunda da ortaya çıkıyor mu ?
  8. P

Soru Kartal Gsm (Cesur Hakan Güler)'den Alışveriş Yapan Var mı?

Arkadaşlar telefon alacağım Urfa Kartal Gsmdeb telefon alan var mı ? Güvenilir midir ?
  9. P

Çözüldü Poco X3 NFC Ghost Touch(Hayalet Dokunuş) Sorunu Çözümü

Değerli arkadaşlar daha önce defalarca farklı şekilllerde çözüm aradığım poco x3 nfc modelinde oluşan ghost touch sorununun çözümü için 4 günlük deneyim sonrasında konu açmaya karar verdim. 13 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan EEA 12.5.4.0 romunu TWRP üzerinden flashladım. 4 günlük kullanım...
  10. P

Soru Xiaomi Şarj Aleti

Değerli arkadaşlar elimde bu şarj cihazı var.Orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır ?
  11. P

Çözüldü Mi Flash Uzun Sürmesi

Değerli arkadaşlar mi flash üzerinden global sürüm yüklemey çalışıyorum lakin mi flash yakşalık 1400 sndir yükleme yapmaya çalışıyor.Bu kadar uzun sürmesi normal mi ?
  12. P

Yardım Poco X3 Nfc Dokunmatik Sorunu

Değerli arkadaşlar yaklaşık 2 aydır ghost touch problemi yaşamaktayım.Gerek TWRP ile ghost touch çözümü olan zipi denedim gerekse root ile modül denedim lakin geçmedi.Ekran değişimi sanırım şart.Ekran değişimi yaptırıp bu sorundan kurtulan var mı ? Ve tekrardan oluşma ihtimali nedir ? Yoksa...
  13. P

Çözüldü Poco x3 NFC Root Olmuyor

Değerli arkadaşlar telefonda twrp olmasına rağmen alttaki resimlerde de görüldüğü üzere root işlemi yapmaya çalışıyorum.Lakşn root gerçekleşmiyor.
Üst Alt