piruz20 kullanıcısının son içeriği

1. P

Çözüldü Cihazınız bu sürüme uyumlu değil sorunu

Teşekkürler ederim hocam sağolasın hallettim
  2. P

Peki güvenilir APK indirilebilecek yer biliyor musun hocam ?
  3. P

Değerli arkadaşlar az önce red mi note 12 pro+ için miflash ile 14.0.5 global sürümüne geçiş yaptım.Lakin Adobe ye ait olan lightroom programını kuramiyorum.Cihazin bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum.Çözumu nedir ?
  4. P

Yardım Redmi Note 12 Pro 5g Qcy t20 Mikrofon Kalite Problemi

note 12 pro + 5g kullanıyorum .Bluetoothta ciddi problem yaşıyorum.araca bagladığımda hem müzikte hem de konuşmada kesilmeler meydana geliyor.MIUI sürümüm 14.0.3
  5. P

Yardım Redmi note 12 pro plus 5g band

yazılımsal kaydını kendin mi yaptın hocam ? Bana yardımcı olabilir misin kendin yaptıysan
  6. P

Yardım Redmi10ProGlobal-IMEIRepairSonrasi Şarj Olurken yavaşlama...

mi flash üzerinden başka bir rom atmayı dener misin hocam ? Muhtemelen romdan kaynaklı
  7. P

Çözüldü Redmi Note 12 pro + 5g Pc görmüyor

Hocam şimdi hallettim MTP driveri kurdum adbwindows driveri tanıtır gibi tanıttım baglandı şimdi.Çok teşekkür ederim emekleriniz için.
  8. P

evet yazıyor hatta o kısımdan fotoğraf aktar dediğimde cihaz bilgisayarım kısmında gözüküyor.Lakin ben o kısımdan Dosya aktarımını seçtiğimde yukarıda attıgım ünlem işaretli kısım geliyor.
  9. P

Cihazı taşınabilir aygıt olarak görüyor lakin MTP olarak görmüyor.Tüm usbleri denedim
  10. P

Cihazım aygıt yöneticisnde bu şekilde görünüyor.Dosya aktarımı/Android auto kısmına giriş yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Tüm driverlari yüklememe rağmen sonuç değişmedi.
  11. P

Soru VOWİFİ her modemde çalışmıyor mu ?

Değerli arkadaşlar elimde note 10 pro global cihazım var. Evimde ayrı ayrı bulunan 2 modemden TPlink TD9970v3 model modemde vowifi gözükürken Asus DSL AC55U model modemde sag üst tarafta vowifi sembolü çıkmıyor.Bunun modemle alakası var mı ? Asus daha yeni aldığım piyasada iyi denilebilecek bir...
  12. P

Soru imei işlemi sonrası volte

Arkadaşlar olay qcn dosyası ile alakaliymis yeniden restore ettim volte geldi ama bu seferde vowifi ara ara gelip gidiyor sanirim bu sorun modem dosyasından
  13. P

kodları denedim pdc denedim olmuyor sanırım yeni qnc dosyası ile deneyeceğim hocam.Teşekkürler sağolun
  14. P

Sadece qnc dosyası oluşturup onu yazdirmam yeter mi peki hocam ?
Üst Alt