Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar az önce red mi note 12 pro+ için miflash ile 14.0.5 global sürümüne geçiş yaptım.Lakin Adobe ye ait olan lightroom programını kuramiyorum.Cihazin bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum.Çözumu nedir ?
note 12 pro + 5g kullanıyorum .Bluetoothta ciddi problem yaşıyorum.araca bagladığımda hem müzikte hem de konuşmada kesilmeler meydana geliyor.MIUI sürümüm 14.0.3
evet yazıyor hatta o kısımdan fotoğraf aktar dediğimde cihaz bilgisayarım kısmında gözüküyor.Lakin ben o kısımdan Dosya aktarımını seçtiğimde yukarıda attıgım ünlem işaretli kısım geliyor.
Cihazım aygıt yöneticisnde bu şekilde görünüyor.Dosya aktarımı/Android auto kısmına giriş yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Tüm driverlari yüklememe rağmen sonuç değişmedi.
Değerli arkadaşlar elimde note 10 pro global cihazım var. Evimde ayrı ayrı bulunan 2 modemden TPlink TD9970v3 model modemde vowifi gözükürken Asus DSL AC55U model modemde sag üst tarafta vowifi sembolü çıkmıyor.Bunun modemle alakası var mı ? Asus daha yeni aldığım piyasada iyi denilebilecek bir...
Arkadaşlar olay qcn dosyası ile alakaliymis yeniden restore ettim volte geldi ama bu seferde vowifi ara ara gelip gidiyor sanirim bu sorun modem dosyasından