Pirsus kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru Bl acma

Herkese tşkler 5 Nisan'da unutmasam aynısını yaparım unutursam bir kac gün geç yaparım artik
  2. P

Soru Bl acma

Yani süre gelip carptiginda aniden telefon kapanmaz veya veriler silinmez demi. Bu işlemi tekrarlayinca veriler silinir oylemi,?
  3. P

Soru Bl acma

Peki bu süre gecerse bende yapmasam sorun olmaz demi uzun süre vermiş çünkü geçebilir unuturum
  4. P

Soru Bl acma

Arkadaşlar bana böyle birşey dedi süre mi verdi hatamı verdi?
  5. P

Soru Bl Kilidi Açma Sorunu

Bu bekleme şans işidir arkadaşlar youtubede izledim nasıl acilacagi hakkında örnek veren adam yeni telefonu açarken anında açıldı süre vermedi bile
  6. P

Soru Bl Kilidi Açma Sorunu

Arkadaslar REdmi Note 6 Proda Bl Kilidini AÇmaya Geliyorum programdan unlock Dıyorum kabul edıyor %50e gelince telefon bulunmadı hatası verıp duruyor her telefon için bl programı farklımı Faklı ise benım telefonunkı hangısı
  7. P

Rom Redmi Note 6 pro guncelleme hatası

Peki bu bahsettiğinizi nasıl indirim ve bunu indirirsem bl kilidi açık olması lazım mı lazım değilse PC ile mi atılır bu rom
  8. P

Ekranda ustte
  9. P

Bl açık değil trwp yüklü ama
  10. P

Hocam baktım twrp falan yazılıyor daha acıklayıcı olurmusun lutfen
  11. P

Ben o konudan indirdim zaten otodan yüklemeye calıştım böyle dıyor
  12. P

Beta guncellemesindeyim otodan yukleyınce boyle hata veriyor
  13. P

İnceleme MIUI 10 - 9.3.14 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Twrp kurulumunu bilmiyorum ki sadece oto yerinden 3 noktadan yükleme yapmistim
Üst Alt