Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba, xiaomi note 8 cihazımda telegram uygulamasını silip yeniden indirmeye kalkınca google play uzerinden "başka bir kullanıcı bu cihazda uyumsuz" bu hatayı alıyorum, cihazım rootlu data/app konumundan artık telegram dosyasını silmeme rahmen aynı hatayı almaya devam ediyorum...
Hocam McDonals Uygulamasını İndirdiğimde Bana Kök Hatası Veriyor, Root suz Denedim Fakat Hala Veriyor, Büyük İhtimal Bootloader Kilidim Açık Olduğundan Bu Hatayı Veriyor? Acaba Bunun Çözümü Varmı, İkinci Alanı Denedim Aynı Hata İle Karşılaşıyorum
Cihazımın Bootloader Kilidi Açık Ama Geliştirici Seçeneklerde Açık Gözükmüyor
Cihazı Yeniden Başlatınca Üstte Kilit Açık Logosu Çıkıyor ?
Mi Unlock İle Açmaya Çalışınca Zaten Açık Diyor
1683462845
fastboot oem device-info komutundada oem kilidi açık gözüküyor
Beyler Xiaomi Note 8 Cihazımda Rom Sonrası Bluetooth Durduruldu Hatası Almaya Başladım, Bugünde Cihazıma XiaoMiTool V2 Adındaki Tool İle Global Rom Atmaya Karar Verdim, Acaba Global Rom Atarsam Cihazımın Bootloaderi Kapanırmı, Veya Hard Brick Olurmu? Yardımcı Olursanız Sevinirim
Beyler telefon brick olduğu için fastboot ile orjinal rom u flashlamıştım, flash başarılı bir şekilde oldu fakat telefon arada bi bluetooth durduruldu hatası veriyor ve hiçbirşekilde bluetooth u açamıyorum yardımcı olabilicek varmı? usb belleğim olmadığı için rom atamıyorum :/
Beyler lütfen yardımcı olun, twrp ye girip wipe data yapıp diğer wipe yede yes yazdıktan sonra telefonu kapatıp açtığımda twrp gidermi? twrp yi magisk ile kalıcı yapmıştım data wipe yapınca magisk gidiceği içinde twrp gidiceğini düşünüyorum bu yüzden rom atmaya korkuyorum, lütfen yardımcı olun...
Beyler Xioami Note 8 Cihazıma Rom Atmak İçin Wipe Ledim, Sonra Bilgisayara Bağladım Fakat Bilgisayardan Rom'u Atmaya Çalışınca Atılmıyor Yardımcı Olabilicek Varmı? Twrp'yi Kapamaya Korkuyorum Çünkü Magisk De Gittiği İçin Kalıcılığı Gitmiş Olabilir ./
Xioami Note 8 Telefonuma Global Rom Attıktan Sonra Telefonda Bluetooth Durduruldu Hatası Almaya Başladım, Forumda persist.img Yi Yenileyince Düzeliyor Diyordu Yeniledim Fakat Düzelmedi, Yardım Edebilicek Varmı? Bide Telefona Wipe Attıktan Sonra (Twrp Üzerinden) Telefona Bilgisayardan Dosya...