piperka106 kullanıcısının son içeriği

1. P

Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

Global beta 8.9.13 deyim. Global kararlıya geçmem ne yapmam gerekiyor ? Hiç bir şey yapmasam güncelleme gelir mi ?
  2. P

Rom MIUI TR V.8.5.31 [Mi6 Miui10 Deneme Sürümü]

Hocam global beta kullanıyorum, direk yükleyebilir miyim ?
  3. P

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Seç ve dinle özelliğini açmak istiyorum ama şöyle bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı?
  4. P

Soru Kararlı 9.2.3.0

Yok sadece bunda böyle bir problem yaşadım. Onun haricinde başka bir sıkıntı gözüme çarpmadı şu anlık.
  5. P

Soru Kararlı 9.2.3.0

Silmeden çözdüm. Üst taraftan bildirim çubuğunu indirdiğin zaman ikinci alan kısmı çıkıyor. Üstüne basılı tuttuğun zaman özellikler kısmını geliyorsun. Oradan ses ve titreşimi kapattığın zaman işlem bitmiş oluyor. Teşekkürler bilgi için.
  6. P

Soru Kararlı 9.2.3.0

Yok hocam işte o açıp kapama sesinden ayrı bir ses geliyor. Benim zaten kapalıydı o kısım. Tuş kilidinden her açışımda mesaj sesi ile titreşim geliyor.
  7. P

Soru Kararlı 9.2.3.0

Yok hocam ondan ayrı bir ses geliyor. Bir açıp kapattım yine kesilmedi. Çok saçma olmuş açıkçası.
  8. P

Soru Kararlı 9.2.3.0

Herhangi bir sıkıntı yok telefonda. Çok fazla değişen bir şeyde göremedim açıkçası. Security Status diye bir bölüm açılmış. Onun harici çok bir şey göremedim. Yalnız şu tuş kilidini açınca ses ve titreşim geliyor. Onu nasıl iptal ediyorum, çok sevimsiz olmuş.
  9. P

Rom (Mi 6) 9.2.2.0 Güncellemesi Getirdikleri

Hocam bu kodu bilgisayarda hangi kısma yazıyoruz ? Diz üstünde sorun yok ama Pc'de çözemedim.
  10. P

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Sonradan gördüm. İndiriyorum bakalım. Teşekkürler bilgi için.
  11. P

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Global rom kullanıyorum, direk buradan indirebilir miyim ? Global rom kullanıyorum. Direk buradan indirebilir miyim yeni sürümü ?
Üst Alt