Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar.
Gcam kurmak istiyorum telefona nasıl yapabilirim yardımcı olacak var mıdır ?
Birde miui 13 ten sonra telefon optimizasyon yapmıyor. Yarıda kesip kalıyor sürekli.
Yahu bu güncelleme rezil etti telefonu. Ekran için aldım telefonu şu anda renk yok telefonda.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu güncelleme ile telefonun rengi gitti. Bütün renkler soluk. Böyle kullanmak çok sıkıcı olmaya başladı. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? Yada 12.1.1 sürümüne nasıl gecebilirim ondan çok memnundum.
Bu güncelleme ile telefonun rengi gitti. Bütün renkler soluk. Böyle kullanmak çok sıkıcı olmaya başladı. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? Yada 12.1.1 sürümüne nasıl gecebilirim ondan çok memnundum.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu uygulama kasasını bir türlü aktive edemedim. Ana ekranda sole çevirince google sayfası çıkıyor. Ayarlardan uygulama kasasını açmama rağmen hiç bir şekilde gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
Silmeden çözdüm. Üst taraftan bildirim çubuğunu indirdiğin zaman ikinci alan kısmı çıkıyor. Üstüne basılı tuttuğun zaman özellikler kısmını geliyorsun. Oradan ses ve titreşimi kapattığın zaman işlem bitmiş oluyor.
Teşekkürler bilgi için.