piperka106 kullanıcısının son içeriği

1. P

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Selamlar. Gcam kurmak istiyorum telefona nasıl yapabilirim yardımcı olacak var mıdır ? Birde miui 13 ten sonra telefon optimizasyon yapmıyor. Yarıda kesip kalıyor sürekli.
  2. P

Gelen bir şey yok. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. P

Normal global rom dayım. Ayarlar kısmında var ama olmuyor bir türlü. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. P

3 parmak ile ekran kaydı bir türlü alamıyorum. Var mıdır bir yolu ?
  5. P

Yahu bu güncelleme rezil etti telefonu. Ekran için aldım telefonu şu anda renk yok telefonda. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. P

Tahmini ne zaman güncelleme gelir? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. P

Garantili, faturalı cihaz. Şimdi yeni sürümümü beklemem gerekecek düzelmesi için. Fabrika ayarlarına dönsem falan yararı olur mu ?
  8. P

Bu güncelleme ile telefonun rengi gitti. Bütün renkler soluk. Böyle kullanmak çok sıkıcı olmaya başladı. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? Yada 12.1.1 sürümüne nasıl gecebilirim ondan çok memnundum.
  9. P

MIUI 12 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.4.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Bu güncelleme ile telefonun rengi gitti. Bütün renkler soluk. Böyle kullanmak çok sıkıcı olmaya başladı. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? Yada 12.1.1 sürümüne nasıl gecebilirim ondan çok memnundum. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. P

Şu uygulama kasasını bir türlü aktive edemedim. Ana ekranda sole çevirince google sayfası çıkıyor. Ayarlardan uygulama kasasını açmama rağmen hiç bir şekilde gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
  11. P

Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

Global beta 8.9.13 deyim. Global kararlıya geçmem ne yapmam gerekiyor ? Hiç bir şey yapmasam güncelleme gelir mi ?
  12. P

Rom MIUI TR V.8.5.31 [Mi6 Miui10 Deneme Sürümü]

Hocam global beta kullanıyorum, direk yükleyebilir miyim ?
  13. P

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Seç ve dinle özelliğini açmak istiyorum ama şöyle bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı?
  14. P

Soru Kararlı 9.2.3.0

Yok sadece bunda böyle bir problem yaşadım. Onun haricinde başka bir sıkıntı gözüme çarpmadı şu anlık.
  15. P

Soru Kararlı 9.2.3.0

Silmeden çözdüm. Üst taraftan bildirim çubuğunu indirdiğin zaman ikinci alan kısmı çıkıyor. Üstüne basılı tuttuğun zaman özellikler kısmını geliyorsun. Oradan ses ve titreşimi kapattığın zaman işlem bitmiş oluyor. Teşekkürler bilgi için.
Üst Alt