pilotmolla kullanıcısının son içeriği

1. P

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

pilotmolla Bende katılmak isterim lütfen benide yazın
  2. P

Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

Bende bekliyorum hala 9.5.3.0 güncellemesi ni MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. P

Geçmiş olsun [emoji2] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. P

Seninki bir şekilde yüklemeyi yapmış o zaman arkadaşım şansını dene istersen MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. P

Merhaba arkadaşım benimde başıma geldi merak etme wifi ye bağlı iken Kendi indirmeye başlamış tı durdurdum ve ayarlardan otomatik indirme ve wifi kurulumunu kapattım yazı bir süre sonra gitti çünkü geri çektiler 9.2.3.0 ı ben hala 9.2.2.0 surumdeyim bekliyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk...
  6. P

Soru Mi6 Mavi en uygun fiyat

bende var arkadaşım istersen satarım :)
  7. P

Teşekkür ederim arkadaşım
  8. P

Merhaba ben bir önceki sürümü forumdaki arkadaşların şikayetleri üzerine indirmemiştim bi süre sonra geri çektiler zaten dün gece kontrol ettiğimde yeniden 9.2.3.0.OCAMIEK sürümü görünüyor indirp kullanan varmı 9.2.2.0 sürümünden farkı nedir teşekkürler.
  9. P

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

ayarlar-ek ayarlar-hızlı erişime gir ve kapat selam arkadaşlar telefon hakkında bölümünde dahili depolama alanına 3 kez tıklayınca açılan bölümden 1. telefonda ağ bağlantım lte/td-scdma/umts ayarlı görünüyor doğrumudur bilgisi olan varmı yeni sürüm ile volte ve 4g gitti malesef
  10. P

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Merhaba yeni sürümü yükledim fakat volte ile birlikte 4g 'de oparatörden 3g ye dödü sizde de böylemi acaba
  11. P

Yardım Xiaomi mi6 kamera berbat

Mi 6 kamera hayal kırıklığı lg g4 oğluma verdim yarısı kadar bile performans veremiyor malesef lg g4 düşük ışıkta çektiğim foto
Üst Alt