pikapika kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Bluetooth açıkken Twittera giremiyorum

Bluetooth açık iken Twitter uygulamasında neredeyse hiçbir şey yüklenmiyor aşırı yavaş. Instagram'da veya diğer mecralarda bu kadar rahatsız edici bir sorun yok. Çözüm bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
  2. P

Yardım Deep sleep bozuk

Global 14.0.5 kullanıyordum tayvan 14.0.1 e geçtim pil konusunda daha iyi olduğu için. Yine aynı sorunları yaşıyorum. Dün rom değiştirdim gecede %17 şarj yedi. Gündüz bile telefon ekran kapalı durumda şarj yiyor. Çözümü olan varsa bulalım bir çare şuna soğudum telefondan baya.
  3. P

Yardım Redmi note 12 pro 5g Güncelleme Almıyor

Telefona 1.5 ay önce Global 14.0.5 romunu yükledim. Herkes güncelleme alacağımı söyledi ancak hiçbir güncelleme alamadım. 1 ay önce 14.0.6 sürümüne geçenler varken bana hâlen gelmemesi düşündürdü. Herhangi bir sorun var mı onu da çözemedim. Buna ek çok fazla şarj tüketimi oluyor. Deep sleepi...
  4. P

Yardım Note 12 pro 5g en iyi rom

Arkadaşlar bu cihaz için en iyi rom hangisi. Şarj ve stabilite konusunda. Oyun oynayan biri değilim WhatsApp instagram ve x kullanıyorum genelde onun haricinde telefonu yoran pek de bi aktvitem yok. Global 14.0.5i kurduğumdan beri güncelleme de almadım hiç belki pil sorunu çözülür diye...
  5. P

Yardım Redmi note 12 pro 5g çok hızlı şarj yiyor

Arkadaşlar cihazım aşırı derecede şarj yiyor. Özellikle mobil veri çok fazla sebep oluyor buna. Ne yapsam da çözüm bulamadım şarjı sonuna kadar bitirip fullemeye kadar her şeyi denedim.
Üst Alt