Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi a3 telefonum kendini güncelledikçe sarjı az gitmeye başladı..ilk aldığımda zamnlarda iki gün gidiyordu şimdi bir günü zor çıkarıyor..bu ilk ve son xiaomi ya da mi marka ürün alışım..kimseye önermiyorum.. Samsun'dan ya da Huawei den şaşmıcan..
Hocam eu rom global rom ne demek bilmiyorum? Ben garantili mi a3 aldım..andorid 11 güncellemesi gelmişti 1 buçuk gblık şimdi yine aynı boyutta geldi..şu an için erteliyorum yine..
Ben daha önce güncellenmiştir..1. 40 GB lık güncelleme ile..ama bu sabah yine güncelleme geldi..android one tlfnunuzın performansını artıran v.s. diyor..bu hangi güncelleme..biz daha önce ki güncellemeyle android 11 e geçmedik mi?
Mi müşteri hizmetleri tlfnu çalışmıyor..mi ya da Xiaomi..aldığına alacağıma bin pişman oldum..kimseye öenrmiyorum artık..bir güncelleme yaptı bütün sahtekarlığı ortaya çıktı..muhatap bulamıyoruz..güncelleme yapalım mı yapmayalım mı diye soru sormak için müşteri hizmetleri tlfnu bulamıyoruz..