Pierson kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2in1 Essential Paspas Sorunu

Mi Essential süpürgeye yeni güncelleme geldi? Acaba hangi özellikler geldi göremedim ben?
  2. P

Ana Başlık Mi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]

Mi a3 telefonum kendini güncelledikçe sarjı az gitmeye başladı..ilk aldığımda zamnlarda iki gün gidiyordu şimdi bir günü zor çıkarıyor..bu ilk ve son xiaomi ya da mi marka ürün alışım..kimseye önermiyorum.. Samsun'dan ya da Huawei den şaşmıcan..
  3. P

Fabrika ayarlarına dönünce bütün herşey siliniyor mı? Programlar ,konular ,resimler,rehber.... Yine devamında android 9 ya da 10 a mı geçiyoruz?
  4. P

New photo by Erdem Erdem Bu mi a3 ün şarjı artık 7 saat gidiyor galiba..
  5. P

Hocam eu rom global rom ne demek bilmiyorum? Ben garantili mi a3 aldım..andorid 11 güncellemesi gelmişti 1 buçuk gblık şimdi yine aynı boyutta geldi..şu an için erteliyorum yine..
  6. P

O zaman bu son gelen güncellemeyi de yükleyelim mi? Bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Bu ilk ve son xiaomi kullanışım olacak
  7. P

Ben daha önce güncellenmiştir..1. 40 GB lık güncelleme ile..ama bu sabah yine güncelleme geldi..android one tlfnunuzın performansını artıran v.s. diyor..bu hangi güncelleme..biz daha önce ki güncellemeyle android 11 e geçmedik mi?
  8. P

Şimdi bu ekran resmi alma olayı nereye gitti? Nerden bulabilirim
  9. P

Az önce güncellemek zorunda kaldım..sonra 326 MB lık güncellemeyi yaptım..TLF nu açtım kapattım..hiçbirşey değişmedi..hala açılırken android one diyor
  10. P

Ben de yapmadım..yapmayacağım da..millet bin pişman xiaomi TLF aldığına
  11. P

Mi müşteri hizmetleri tlfnu çalışmıyor..mi ya da Xiaomi..aldığına alacağıma bin pişman oldum..kimseye öenrmiyorum artık..bir güncelleme yaptı bütün sahtekarlığı ortaya çıktı..muhatap bulamıyoruz..güncelleme yapalım mı yapmayalım mı diye soru sormak için müşteri hizmetleri tlfnu bulamıyoruz..
  12. P

Neden kimse tam olarak birşey söyleyemiyor? Ya da topu topu 10 kişi mi kullanıyor bu cihazı?
  13. P

Yeni mi güncelleme yaptınız? Şimdi mi oldu? 1612029703 Yeni mi güncelleme yaptınız? Şimdi mi oldu?
  14. P

Kimsenin birşeyden haberi yok..herkes sizin benim gibi beklemede..
Üst Alt