Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Havoc os Android 11 tabanlı aosp romdur. Bir sürü özelleştirme bulunuyor. Rom - [Redmi Note 9s/Pro] Havoc-OS [MİATOLL] [AOSP] [10] bu konu android 10 içindir.
Not : İşlemlere başlamadan önce bootlader kilidiniz açık ve Orangefox twrp yüklü olmalıdır.
Normal Kurulum adımları: Wipe/temizle ...
The Xperience Project android 11 tabanlı AOSP romdur. Pil ve performans anlamında size istediğinizi vereceğine inanıyorum. Gapps mevcuttur kurmanıza gerek yok.
Kurulum adımları : Wipe/Temizle: Dalvik,Dalvik önbelleği,Veri
Romu flaşlayın
Format data yes yazıp reboot to system seçeneğine basın...
Evolution x benim de beğenip kullandığım android 11 tabanlı romdur. Twrp için android 11 destekleyen orangefox önerilir. Gapps dahildir flaşlamanıza gerek yok.
Kurulum:
-Temizle/Wipe - Dalvik Art , Önbellek , Veri
-Flaş rom
-Format data...
Cihazım redmi note 9 pro orangefox recovery yüklü ben miui 11.0.2 stock recovery romunu indirdim orange fox ile kurabilir miyim ve temiz kurulum nasıl yapabilirim çünkü Wipe kısmında sistem yok
Elimde Redmi note 9 pro global cihazım var. Telefonu aldığımda güncelleme paketi olmadığı için en son paketi indir seçeneğine basmıştım. Ve telefonum batarya konusunda yarı yarıya düştü. Telefonda custom recovery olarak orange fox var. Recovery üzerinden eu rom attım ama hala pil performansta...