pickedusernamesonofa kullanıcısının son içeriği

1. pickedusernamesonofa

Yardım Bilgisayar telefonu görmüyor

Hocam driver eksiğiniz vardır muhtemelen. Mi flash driverlarını kurup tekrar deneyin.
  2. pickedusernamesonofa

Yardım Xiaomi 14 lite main menü çıkmıyor

İmeili cihazlarda twrpden sıfırlama yapmalısınız. Bir dahakine aklınızda bulunsun.
  3. pickedusernamesonofa

Çözüldü 4.5G de hattın çekmemesi sorunu

Merhaba destekleriniz için teşekkürler telefoncu vasıtasıyla sorunumu çözdüm
  4. pickedusernamesonofa

Farklı hat veya telefon kullanmıyorum . Ama altyapı çalışması olabilir. Biraz bekleyeyim 1735111741 4.5g ayarı açık şu an başka bir telefon mevcut değil ne yazık ki
  5. pickedusernamesonofa

Merhaba arkadaşlar bu sabah durduk yere hattımı 4.5g kullanamamaya başladım. Sadece 3g çalışıyor ve 4.5g ye geçtiğim anda hat kesiliyor. Cihazim imeili ve hat Türk Telekom. Nasıl çözebilirim?
  6. pickedusernamesonofa

Yardım Yanlışlıkla açılan başlık

Merhaba arkadaşlar bu sabah durduk yere hattımı 4.5g kullanamamaya başladım. Sadece 3g çalışıyor ve 4.5g ye geçtiğim anda hat kesiliyor. Cihazim imeili ve hat türk telekom. Nasil
  7. pickedusernamesonofa

Yardım XiaoMi Tool error

Hocam neden mitoolu kullanıyorsunuz ki
  8. pickedusernamesonofa

Yardım ACİL! Magisk 28.1 Güncellemesi Sonrası Birden Cihaz Kapandı ACİL!

O zaman tek çare telefonu sıfırlamak ki o da fastbootta kalırsa hocam maalesef
  9. pickedusernamesonofa

Hocam fastboota geçip önce twrp kurmanız lazım ardından da magiski kaldırmak geliyor
  10. pickedusernamesonofa

Hocam recoverye geçip magisk kaldırmayı denediniz mi
  11. pickedusernamesonofa

Soru Redmi note 9 pro edl no-auth mu?

Hocam custom rom için cihaz kodlarına dikkat etmeniz gerekiyor. 9 pro için kod "miatoll". Onun dışında eu rom için de joyeuse olması lazımdı sanırım. İlk seferlerde çok korksanız da alışırsınız bana da öyle oldu😁
  12. pickedusernamesonofa

Haber Poco X3 Android Telefonda Windows 11 Çalıştırdılar!

Hocam telefonlara windows işletim sistemi kurmanın artısı ne ki?
  13. pickedusernamesonofa

Tema Formula 1 Yazı Tipi

Hocam elinize sağlık ama yine de ben tasarladığınız heming yazı tarzını daha iyi buluyorum.
Üst Alt