Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam biraz önce konu kapandı ama benim sorun hala devam ediyor şuan 64 bitle kurdum işlem başarıyla tamamlandı diyor ama mi ekranında kalıyor bir çözümü varmıdır biliyormusunuz sizin bu konuda verdiğiniz linkten kurdum?
64 bit ile deniyorum hocam hangi tgz uzantılı sürümü denersem deneyeyim antirollback uyarısı alıyorum ama antirollaback kontor ettiğimde anti değeri 1 çıkıyor.
hocam pc den yaptım twrp yi menü gelmiyor açılış ekranında kalıyor,miflash ile nerdeyse bütün romları denedim ya antirollback hatası veriyor yada missing match hatası veriyor hiç bir şekilde bir işlem yapamıyorum
recovery menüsünede girmiyor hocam menü açılış ekranında kalıyor,imei repairli cihaz,mi flash ile rom atmayıda denedim hiçbiri olmuyor bazılarında miss matching diyor bazılarında antirollback diyor ama kontrol ettim anti 1 veriyor
mi 9t telefonum güncelleme gelmiş güncelledim telefon şuan çalışmıyor fastboot ekranına ve recovery e giriyor ama recovery ekranındada menü gelmiyor sadece recovey açılış resim var.ne yapmam gerekiyor şuan lütfen yardımlarınızı bekliyorum