physical261 kullanıcısının son içeriği

1. P

Çözüldü Mi Note 10 Pro Andorid 11

Hocam telefonunuz da parmak izi ve şifrenizi kaldırmanız gerekiyor.
  2. P

Rehber Mi 9 T (Orijinal) Fastboot Rom Yükleme

hocam biraz önce konu kapandı ama benim sorun hala devam ediyor şuan 64 bitle kurdum işlem başarıyla tamamlandı diyor ama mi ekranında kalıyor bir çözümü varmıdır biliyormusunuz sizin bu konuda verdiğiniz linkten kurdum?
  3. P

Çözüldü mi 9t açılmama sorunu

dedikleriniz yaptım hocam halen aynı hatayı alıyorum
  4. P

hocam böyle bir uyarı verdi
  5. P

hocam şuan başlatabildim flash tan flashing diyor ama baya bi süredir yüklüyor normalmidir?
  6. P

64 bit ile deniyorum hocam hangi tgz uzantılı sürümü denersem deneyeyim antirollback uyarısı alıyorum ama antirollaback kontor ettiğimde anti değeri 1 çıkıyor.
  7. P

teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için :)
  8. P

hocam pc den yaptım twrp yi menü gelmiyor açılış ekranında kalıyor,miflash ile nerdeyse bütün romları denedim ya antirollback hatası veriyor yada missing match hatası veriyor hiç bir şekilde bir işlem yapamıyorum
  9. P

hocam recovery menü açılmıyor biraz önce flash denedim yine antirollback check error veriyor
  10. P

global rom eu hocam ama gelen güncellemenin tam sürümüne bakmadım maalesef
  11. P

recovery menüsünede girmiyor hocam menü açılış ekranında kalıyor,imei repairli cihaz,mi flash ile rom atmayıda denedim hiçbiri olmuyor bazılarında miss matching diyor bazılarında antirollback diyor ama kontrol ettim anti 1 veriyor
  12. P

mi 9t telefonum güncelleme gelmiş güncelledim telefon şuan çalışmıyor fastboot ekranına ve recovery e giriyor ama recovery ekranındada menü gelmiyor sadece recovey açılış resim var.ne yapmam gerekiyor şuan lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Üst Alt