Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ilginç valla ben öyle çözdüm sorun olmadı. Cihazı kurarken özellikle İngilizce vs kurmayınca da saçma sapan hatalar verebiliyor genelde dilden oluyor bu sorunlar
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar galeriye geçmeme sorununu dili ingilizce yaparak çözebilirsiniz. Sonrasında tekrar Türkçe yapınca sıkıntı olmuyor
190k iyiymiş. Betada 182k almıştım şu an pixel experiencedeyim bunda da 181k almıştım antutuda. Ekran süresi de güzelse geçerim stabile. Miui11 güzel gidiyor :)
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle oluyor hocam ilk defa grusta karşılaştım maalesef saçma sapan böyle sıkıntılar çıkarıyor aosp romlara geçmeye üşeniyorum artık :)
Tekrar geçmiş olsun
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img bu kod cmd ile içine girdiğiniz klasördeki vbmeta adlı img dosyasını telefona yükleyecektir hocam. Detaylarını şu linkte okuyabilirsiniz. Cihazın bağlı olduğunu kontrol etmeyi ve platform tools klasöründe olması gerektiğini...
Benim de başıma gelmişti. Vbmeta flaslayın hocam fastboot moddayken cmd üzerinden. Sonra da recovery flashlayın arkasına olur muhtemelen
Bu linkten vbmeta ve recovery i indirin dediğim gibi yapın.
redispade/device_xiaomi_grus-twrp
Rabbim milletimizi bir daha zafer kazanmak mecburiyetinde bırakmasın. Barış huzur dolu dünyaya...
Yurtta sulh, cihanda sulh
Xiaomi kullananların bir çoğu zaten teknoloji meraklısı teknolojiden anlayan yazılımla donanımla az çok ilgisi alakası olan insanlar olduğu için bir foruma sahip. Allah tüm forum kurucu yönetici ve üyelerinden razı olsun. Bir çok sorun aslında kendi başımıza yaptığımız şeylerden kaynaklı ve...