peugeut27 kullanıcısının son içeriği

1. peugeut27

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Ilginç valla ben öyle çözdüm sorun olmadı. Cihazı kurarken özellikle İngilizce vs kurmayınca da saçma sapan hatalar verebiliyor genelde dilden oluyor bu sorunlar Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. peugeut27

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Arkadaşlar galeriye geçmeme sorununu dili ingilizce yaparak çözebilirsiniz. Sonrasında tekrar Türkçe yapınca sıkıntı olmuyor Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. peugeut27

Duyuru MIUI Türkiye Katkıları ile; secyukle.com Hizmete açılmıştır.

Hayırlı uğurlu olsun elinize emeğinize sağlık hocam [emoji122] Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. peugeut27

Soru Mi 9 SE ekran süresi

Hangi romdasiniz hocam bence guzel degerler hicbir sey yapmadan aliyoduk bu saatleri ilk baslarda Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
  5. peugeut27

İnceleme Miui 11 (EU STABİL) Görüşleri

190k iyiymiş. Betada 182k almıştım şu an pixel experiencedeyim bunda da 181k almıştım antutuda. Ekran süresi de güzelse geçerim stabile. Miui11 güzel gidiyor :) MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. peugeut27

İpucu Play Store ve Diğer Yerlerde Yavaş İndirme Sorunu Çözümü

Aşırı mod yaparsak daha çok memnun eder mi acaba?[emoji1] Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. peugeut27

MIUI 11 Redmi Note 7 MİUİ Hellas XRTV Rom 9.11.21 Beta_11.0.2.0 Kararlı_Android 9

Yunanlar yapmış güvenilir mi hocam? [emoji1]
  8. peugeut27

Satıldı Mİ 9 SE İçin Kılıf + Ekran Koruyucu

Aynen hocam ben de fiyat arıyorken tarayıcıdan gireyim dedim 1569083873 Kargo bizden mi?
  9. peugeut27

Satıldı Mİ 9 SE İçin Kılıf + Ekran Koruyucu

Hala satılık mı hocam fiyat alabilir miyim? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. peugeut27

Çözüldü Mi 9se Fastbootda kaldı.

Aynen öyle oluyor hocam ilk defa grusta karşılaştım maalesef saçma sapan böyle sıkıntılar çıkarıyor aosp romlara geçmeye üşeniyorum artık :) Tekrar geçmiş olsun Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. peugeut27

fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img bu kod cmd ile içine girdiğiniz klasördeki vbmeta adlı img dosyasını telefona yükleyecektir hocam. Detaylarını şu linkte okuyabilirsiniz. Cihazın bağlı olduğunu kontrol etmeyi ve platform tools klasöründe olması gerektiğini...
  12. peugeut27

Benim de başıma gelmişti. Vbmeta flaslayın hocam fastboot moddayken cmd üzerinden. Sonra da recovery flashlayın arkasına olur muhtemelen Bu linkten vbmeta ve recovery i indirin dediğim gibi yapın. redispade/device_xiaomi_grus-twrp Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. peugeut27

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Rabbim milletimizi bir daha zafer kazanmak mecburiyetinde bırakmasın. Barış huzur dolu dünyaya... Yurtta sulh, cihanda sulh Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. peugeut27

Sohbet Xiaomi markasının kötü gözükmesi

Xiaomi kullananların bir çoğu zaten teknoloji meraklısı teknolojiden anlayan yazılımla donanımla az çok ilgisi alakası olan insanlar olduğu için bir foruma sahip. Allah tüm forum kurucu yönetici ve üyelerinden razı olsun. Bir çok sorun aslında kendi başımıza yaptığımız şeylerden kaynaklı ve...
  15. peugeut27

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Miroom 9.8.1 buraya bırakayım... Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt