Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar merhaba,
Yeni telefon almayı düşünüyorum ancak post başlığındaki gibi bu 3 cihaz arasında kaldım.
Yurtdışı olarak alıcam bu arada tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Redmi note 8 cihazına sahibim ve global sürümde telefon sapitmaya başladı, hint romunu kurmayı düşünüyorum ama nasıl yapabilirim.
Forumda twrp,magisk falan görmüştüm ama anlatabilecek varmi? (Bl açmayı biliyorum)
Arkadaşlar mediamarkttan aldigim redmi note 8 cihaz GENPA garantili global rom olarak aldim, global romdaki google arama uygulama rehber vs. beğenmediğim icin recovery ile miui 12.5 euya cevirmek istiyorum ama garantiyi sıkıntıya sokarmiyim şüpheliyim.
Garanti açısından arızalık bir durum olunca...
Merhaba arkadaşlar uygulama yüklerken virüs taraması yapıyor her daimde güvenlik uygulamasını kontrol ederken kullanılan db avast ve avl sunucuları olduğunu gördum avast pek iyi denemez sıkıntılı olduğunu biliyorumda AVL nasıl acaba ? Siz hangisini kullanıyorsunuz acaba ?
Arkadaşlar redmi note 8 kullanıcısıyım android 10a geçtikten sonra kullandığım program kaydetmemeye başladı çağrı kaydeden program kullanan varmı forumda acaba sorunsuz ise program adını atabilirmisiniz ? veya öneriniz varmıdır
Arkadaşlar merhaba bugun gün içerisinde sabah telefonuma MIUI V12.0.1.0.QCOMIXM stabil sürüm android 10 güncellemesinin geldiğini gördum yapan varmı acaba ne gibi bir değişiklik var acaba beni aydınlatabilirmisiniz?
Arkadaşlar mediamarkttan aldığım redmi note 8 cihaz rootlu değil sanırım play store root checker ile kontrol ettiğimde rootlu olmadıgı gorunuyor, bu cihazlar mağaza satışlarında rootlu olarak satılmıyormu acaba?