pess0 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Mi 13T Kamera Buğu Sorunu

Yetkili servis doğru söylüyor bndede aynısı yaşandı ilk gün fakat birdaha tekrarlamadı bir kaç gün bekle düzeliyor. Eğer düzelmezse teknik servise yollarsn. 1 aydr sorunsuz kullanıyorum bn
  2. P

Araçlar Xiaomi 13T Gcam 4k 60fps

Xml dosyasını yükledim denemeler yapacam. Teşekkür ederim
  3. P

Kalite bakımından nasıl? ben bir fark göremedim stok sanki daha iyi 60 FPS dışında
  4. P

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi 13T için Gcam APK dosyasını indirdim. Normalde telefon 4K 60 FPS'yi desteklemiyor, ancak Gcam 60 FPS çekim yapmaya izin veriyor. Fotoğraf ve videolar konusundaki bilgi düzeyim sınırlı, bu yüzden deneyen arkadaşlar, Gcam'in iyi ve kötü yönlerini yorumlarsa faydalı...
  5. P

Rehber Xiaomi 13T 1 aylık kullanıcı detayları

Bende yaklaşık 3 haftadır telefon kullanıyorum. İşin açıkçası şuana kadar gayet memnunum. Performans konusunda bir eksiklik hissetmedim bu zamana kadar hiç kasma yada donma yaşamadım oyun pek oynamıyorum fakat denemek amacıyla Diablo indirip 2-3 saat oynadım evet full grafiklerde oynatmıyor...
  6. P

Güncelleme Mi A3 Android 10

Ben guncelledim parmak izinde veya başka bir yerde sorun görmedim gayet stabil şuan için
  7. P

Soru Xiaomi mi A3 Android 10

Dediğim gibi bi çaresini bulamazsan stelefonu sıfırla o şekilde işi halledersin
  8. P

Olabilir tam bilmiyorum ben Android 10 güncellemesi beklerken güvenlik güncellemesi geldi.
  9. P

Kardeşim bu güvenlik guncellemesi normalde. banada geldi 94 MB boyutu vardı. 5 Mart 2020 güvenlik yaması. İstersen sen bu adresten telefonun en son güncellemesini indirip telefonu sıfırla duzelir. Başka bir yol varmı ben bilmiyorum. http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900372
  10. P

Güncelleme Mi A3 Android 10

Bana birtek 94 MB guvenlik güncellemesi geldi sadece
  11. P

Soru Xiaomi Redmi note 4 Hakında sorularım var

Kardeşim bnde kullaniyorum o telefonu yaklaşık 5-6 aydır telefonda herhangi teknik veya kronik sıkıntı yok batarya desen çok çok iyi bak sabah %100 den video falan izliyorum gunluk kullanim iste suan 16:30 şarj %68 bir gün rahat rahat çıkarır sorun olmaz elinde şarj aleti ile gezme işi yok yeri...
  12. P

Yardım Flashlama

Arkadaşlar twrp ve root yapmadan Dolby Atmos'u telefona flashlamam mümkün mü? Bootloader kilidi açık (redmi Note 4 snapdragon)
  13. P

Yardım Redmi note 4 Global version ''Kararlı mı Beta mı ?''

Bootloader kilidi kapanmaz merak etme. Ben kararlı kullanıyorum kafam rahat. Beta adı üstünde deneme amaçlı yayınlanan sürümler hataları olabilir. Bu hatalarla uğraşmak isteyip istemediğine bağlı
  14. P

Yardım Redmi Note 4 ( Acemi Yardım)

Dostum resmini çekip atmak gibi bir hataya düşme sakın. Arkadaş ne için istiyor bilemeyecem ama o jelatinde IMEI NUMARASI var bir başkasına yollama çalabilirler Bu arada dediğin sorun bnde yok. Bnde redmi Note 4 (snapdragon) kullaniyorum şuan global kararlı miui 9.2.1.0 yüklü güncellemeleri...
  15. P

Soru Güncelleme geri çekildi

Bende bildirim sorunu oluştu. Uygulama ya girmeden bildirim gelmiyor
Üst Alt