pesimist27 kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru Rom Önerisi

Merhaba, şu anda miui 12.0.6 stabil sürümü kullanıyorum ve kamera harici bir şikayetim yok. Yani kamera sanki eski kullandığım romlara göre daha kötü çekiyor gibi. Yaklaşık 6-7 aydır bu romu kullanıyorum ve artık değiştirmeyi düşünüyorum. Size göre daha stabil ve güzel bir rom var mıdır yoksa...
  2. P

Yardım Note 6 Pro vs Mia A3 vs Mi8 Se

Merhaba arkadaşlar, maks 1000-1100 tl civarı telefon arıyoruz. Kendim k20 pro kullanıyorum ve çok memnunum. Kardeşime bir telefon alacağız ve oyun oynayan birisi değil. Kamerası güzel olsun akıcı olsun video izlerken vs donmasın yeterlidir. Aklımda başlıktaki telefonlar var ama çevremde ne...
  3. P

Mod Mİ 9T/Pro REDMİ K20/Pro Açılış Ekranı Logosu

Bunları nasıl aktif ediyoruz
  4. P

Yardım K20 Pro Operatör/Hat Önerisi

Zaten ben önceden TT kullanıyordum ve şikayetim olmadı ama band20 yüzünden acaba sorun olabilir mi diye düşünüyorum. Yoksa şu anda 8gb 1000+1000 şeklinde 29 tlye tarife var türk telekomda
  5. P

2 ay kullanmak şart mıdır? Yani hemen geçsem olmaz mı acaba
  6. P

Merhaba beyler, K20 Pro kullanıcısıyım ve aldığımdan beri Turkcell ile kullanıyorum. Gaziantepte yaşıyorum ve şimdiye kadar hiç çekim veya hız sorunu yaşamadım yani şehir merkezindeyim ve öyle kurak yerlerde işim olmuyor. Fakat faturalı hattımın taahhütü biteceği için ve Turkcell sağolsun güzel...
  7. P

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Sanırım her zaman en iyisi Miroom olacak. şu an 9.8.1 kullanıyorum galeri sorunları gibi şeyler bunda yoktur
  8. P

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

k20 için deneyen arkadaşlar var mı? Bir sorunu olan varsa yazsın lütfen ona göre geçelim. Ayrıca kurulum daha açıklayıcı yapabilir misiniz dalvik cache nedir anlamadım
  9. P

Yardım K20 Pro Rom Atınca Ayarların Gitmesi

Evet telefon ayarlarından bahsetmiştim çünkü uygulama ayarı çok yoktur veya olsa bile bilindik 1-2 ayar oluyor. Ama telefon ayarı çok fazla oluyor ve her romdan sonra girip bakmak can sıkıcı olacak galiba global roma geçmem lazım ki otomatik güncelleme sonrası da ayarlar gitmez galiba
  10. P

Uygulama K20 Pro Galeri Önerisi

Merhaba, daha önce iphone 7 kullanıyordum ve galeri uygulaması çok güzeldi. Bütün resimleri tek klasörde vs görebiliyordum. Ama xiaominin beğenmediğim tek yanı bu diyebilirim. Galeriye bir türlü çözüm bulamadım hepsini ayrı ayrı klasörlerde gösteriyor tek tek girip bakıyorum hep. Bunun için...
  11. P

Yardım K20 Pro Rom Atınca Ayarların Gitmesi

Merhaba, cihaza her rom atmamızda her şeyin gitmesi şart mıdır? Ayarlardan bir çok ayar yapıyorum rom attıktan sonra onların gitmemesi için ne yapmalyıız? Resimleri müzikleri vs bilgisayara yedekleyip tekrar atabiliyoruz ama ayarlarda o kadar yaptığımız ayarı tekrar tekrar ayarlamak can sıkıcı...
  12. P

Yardım K20 Pro Rom

Herhangi bir sorunu var mı? Ayrıca sizin sürüm miui11 mi oluyor ben şu an Miroom 9.8.1 kullanıyorum ve beğeniyorum.
  13. P

Yardım mi9t pro cihazda ısınma sorunu

Donanımsal olamaz bu hatalar. Yoksa bir çok kişiden aynı şikayeti duyardık yani hepsi yazılımsal
  14. P

Yardım mi9t pro cihazda ısınma sorunu

Bu bildirim ışığı sıkıntısını bende çekiyorum. MiRoom 9.8.1 kullanıyorum. Bir arkadaş bana bunu önermişti en sorunsuzu diye ama maalesef durum böyle. Acaba miui11 stabil çıktığında ona mı geçsek
  15. P

Yardım K20 Pro Sürüm Önerisi

Teşekkür ederim. Yani cihazı geldiği gibi kullanıp daha sonradan stabil bir sürüm bulup ona mı geçmeliyim? Çünkü bazı arkadaşlar genellikle k20 kullananlar kendi içinde gelen sürümle çok sorun yaşandığını söylemişlerdi ve bunu rom değiştirerek çözdük diyorlardı bende o yüzden hangisine geçsem...
Üst Alt