pesimist27 kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru Rom Önerisi

Merhaba, şu anda miui 12.0.6 stabil sürümü kullanıyorum ve kamera harici bir şikayetim yok. Yani kamera sanki eski kullandığım romlara göre daha kötü çekiyor gibi. Yaklaşık 6-7 aydır bu romu kullanıyorum ve artık değiştirmeyi düşünüyorum. Size göre daha stabil ve güzel bir rom var mıdır yoksa...
  2. P

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.5.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum: Fastboot modunda telefonu bağlayınca hep usb bağlayıp çıkarmış gibi ses alıyordum yani driver ile alakalı sorun yaşıyordum ve xiaomi ile ilgili driverları kurdum özellikle adbnin son sürümünü yönetici olarak çalıştırdım ve kurdum. Sanırım sorun bu...
  3. P

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.5.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Evet bootloader açık özellikle yazılımcı bir arkadaşa açtırdım ve telefonu normal başlatırken kilit işareti açık gözüküyor. Fakat şöyle bir sorun var sanırım driver ile alakalı. MiFlashta driver kısmında hepsine install diyorum done yazısı çıkıyor fakat mesela şu an fastboot ekranında ve usb ile...
  4. P

Hala bitmesini bekliyorum. Bu kadar sürmesi normal mi? Ayrıca telefonu fastbootayken bağladım bilgisayara ama şu anda telefon ekranını açtığımda şarj oluyor simgesi var.
  5. P

Telefonu açarken kilit işareti çıkıyor ve açık şekilde oluyor yani kapalı değil açık. Sanırım o zaman bootloader açık olmuş oluyor
  6. P

Merhaba, cihazı şimdi aldım eve geçiyorum ama bootloader açık değilse hangi yöntemle yükleyebilirim bu sürümü
  7. P

Bir şey daha soracağım. Bootloader açık mı değil mi tam olarak nasıl anlaşılıyor?
  8. P

Merhaba, öncelikle cevap için teşekkür ederim. Sadece bootloader kilidi açık olsa yeterlidir değil mi? Zaten nasıl yükleneceği konuda yazıyor aynı şekilde yüklerim o zaman. Teşekkürler
  9. P

Yarın bu cihazdan alacağım ve içinde global rom yüklüymüş. Fakat ben mi arama ve mesaj uygulaması için endonezya romuna geçmek istiyorum. Cihaz sanırım imeli ve daha önce mi 9T cihazıma twrp ile rom değişikliği yapmıştım. Bu cihazda yine twrp ile mi kuruluyor tam anlayamadım. Bir çok kişi...
  10. P

Mod [Mi 9T Pro] MiRoom 11.0.5.0 Mini Mod

Yani siz hangi sürümde kurdunuz bunu? Ona göre bende o sürümü yüklemeyi düşünüyorumda. Şu ada miroom9.8.1 kullanıyorum
  11. P

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

En iyi sürüm hangisidir beyler? Ben şu an miroom 9.8.1 kullanıyorum ama bazı sorunlarım oluyor. En büyük sıkıntımda bazen whatsappta resim çekeceğim sırada donuyor ve kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Abartılacak bir sorun değil ama can sıkıyor.
  12. P

Yardım Note 6 Pro vs Mia A3 vs Mi8 Se

mi a3 en iyisi diyebilir miyiz o zaman? Bide neden mi8 se önermiyorsunuz? Mİ A3 normal xiaomi teması yüklenmiyor mu sanki general mobile gibi duruyor telefon
  13. P

Yardım Note 6 Pro vs Mia A3 vs Mi8 Se

Merhaba arkadaşlar, maks 1000-1100 tl civarı telefon arıyoruz. Kendim k20 pro kullanıyorum ve çok memnunum. Kardeşime bir telefon alacağız ve oyun oynayan birisi değil. Kamerası güzel olsun akıcı olsun video izlerken vs donmasın yeterlidir. Aklımda başlıktaki telefonlar var ama çevremde ne...
  14. P

Mod Mİ 9T/Pro REDMİ K20/Pro Açılış Ekranı Logosu

Bunları nasıl aktif ediyoruz
Üst Alt