Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, şu anda miui 12.0.6 stabil sürümü kullanıyorum ve kamera harici bir şikayetim yok. Yani kamera sanki eski kullandığım romlara göre daha kötü çekiyor gibi. Yaklaşık 6-7 aydır bu romu kullanıyorum ve artık değiştirmeyi düşünüyorum. Size göre daha stabil ve güzel bir rom var mıdır yoksa...
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum: Fastboot modunda telefonu bağlayınca hep usb bağlayıp çıkarmış gibi ses alıyordum yani driver ile alakalı sorun yaşıyordum ve xiaomi ile ilgili driverları kurdum özellikle adbnin son sürümünü yönetici olarak çalıştırdım ve kurdum. Sanırım sorun bu...
Evet bootloader açık özellikle yazılımcı bir arkadaşa açtırdım ve telefonu normal başlatırken kilit işareti açık gözüküyor. Fakat şöyle bir sorun var sanırım driver ile alakalı. MiFlashta driver kısmında hepsine install diyorum done yazısı çıkıyor fakat mesela şu an fastboot ekranında ve usb ile...
Hala bitmesini bekliyorum. Bu kadar sürmesi normal mi? Ayrıca telefonu fastbootayken bağladım bilgisayara ama şu anda telefon ekranını açtığımda şarj oluyor simgesi var.
Merhaba, öncelikle cevap için teşekkür ederim. Sadece bootloader kilidi açık olsa yeterlidir değil mi? Zaten nasıl yükleneceği konuda yazıyor aynı şekilde yüklerim o zaman. Teşekkürler
Yarın bu cihazdan alacağım ve içinde global rom yüklüymüş. Fakat ben mi arama ve mesaj uygulaması için endonezya romuna geçmek istiyorum. Cihaz sanırım imeli ve daha önce mi 9T cihazıma twrp ile rom değişikliği yapmıştım. Bu cihazda yine twrp ile mi kuruluyor tam anlayamadım. Bir çok kişi...
En iyi sürüm hangisidir beyler? Ben şu an miroom 9.8.1 kullanıyorum ama bazı sorunlarım oluyor. En büyük sıkıntımda bazen whatsappta resim çekeceğim sırada donuyor ve kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Abartılacak bir sorun değil ama can sıkıyor.
mi a3 en iyisi diyebilir miyiz o zaman? Bide neden mi8 se önermiyorsunuz? Mİ A3 normal xiaomi teması yüklenmiyor mu sanki general mobile gibi duruyor telefon
Merhaba arkadaşlar, maks 1000-1100 tl civarı telefon arıyoruz. Kendim k20 pro kullanıyorum ve çok memnunum. Kardeşime bir telefon alacağız ve oyun oynayan birisi değil. Kamerası güzel olsun akıcı olsun video izlerken vs donmasın yeterlidir. Aklımda başlıktaki telefonlar var ama çevremde ne...