Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://pixelos.net/cepheus
bu bağlantıda mi 9 telefonlar için pixelos çıkmış kullananlarda olumlu görüş bildirmektedir.
malum telefonlarımıza artık güncelleme gelmemektedir. bu sebeple bu os sürümünü denemek istiyorum genel olarak magisk twrp kullanmayı biliyorum ama bu pixelos ta yğklemek için...
redmi note 10s yırt dışı cihaz sahibiyim tek hat ile çalışıyordu diğer hat çalışmıyordu tek hat çalılırken istediğim gibi sıfırlayıp rom yükleyebiliyordum fastboot ekranında miui bebeği vardı miui sürüm 14 yüklüydü şimdi cihazı biryere gönderdim çift hatta çalışsın diye çalışıt şekilde miui 13...
mi 9 global 12.0.3 sürüm kullanıcısıyım 12.0.2 sürümündeyken cihazımı unlock ve root yaptım. unlock işleminden sonra geliştirici seçenekleri altında bulunan mi kilit açma durumu kilit açık şeklindde yazıyordu. 12.0.3 sürümüne ota üzerinden güncelleme yaptım root gitti tekrar twrp yükledim ve...