Pesimist16 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım sadece bir oyunda drop

ne yapcaz böyle nasıl çözülecek deliriyorum 😅
  2. P

denemedim çok fazla ayarım var 1775515855 poco x3 nfc cihazında yağ gibi oynatıyor xiaomi 15 arada drop yiyorum şaka gibi
  3. P

xiaomi 15 kullanıcısıyım hiçbir oyunda kasmayan bu cihaz clash royale oyununda son zamanlarda kasmaya başladı. 3-4 saniyeliğine drop yiyor oyun silip tekrar yükledim ama çare olmadı. yardımcı olabilir misiniz?
  4. P

Yardım Poco X3 NFC Oyunlarda Siyah Ekran Sorunu

Telefonumda önceden sorunsuz çalılan bu 3 oyunum bir süredir açılırken siyah ekrandan geri atıp hata vermeye başladı. Yeni yüklenen oyunlar sorunsuz çalışırken önceden yüklü olan bu 3 oyunum sürekli hata veriyor. nasıl çözebilirim? Clash royale Hata Özeti: java.lang.UnsatisfiedLinkError...
  5. P

Yardım Bilgisayar üzerinden şebeke araması yapmak istiyorum.

Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım üzerinden şebeke araması yapmak istiyorum. windows 10 kullanmama rağmen windowsun "your phone/telefonunuz" uygulamasını stabil şekilde kullanamıyorum sürekli bluetooth kopmasından dolayı. wifi üzerinden telefonu bilgisayara bağlayıp windows üzerinden...
  6. P

Yardım Twrp Açılmıyor Poco x3 NFC

Sorunsuz şekilde kullandığım Twrp, komple yedek alırken aldığım bir hatadan sonra açılmamaya, twrp girmeye çalışırken fastboot ekranına gelmeye başladı. nasıl çözebilirim?
Üst Alt