Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xiaomi 15 kullanıcısıyım hiçbir oyunda kasmayan bu cihaz clash royale oyununda son zamanlarda kasmaya başladı. 3-4 saniyeliğine drop yiyor oyun silip tekrar yükledim ama çare olmadı. yardımcı olabilir misiniz?
Telefonumda önceden sorunsuz çalılan bu 3 oyunum bir süredir açılırken siyah ekrandan geri atıp hata vermeye başladı. Yeni yüklenen oyunlar sorunsuz çalışırken önceden yüklü olan bu 3 oyunum sürekli hata veriyor. nasıl çözebilirim?
Clash royale Hata Özeti:
java.lang.UnsatisfiedLinkError...
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım üzerinden şebeke araması yapmak istiyorum.
windows 10 kullanmama rağmen windowsun "your phone/telefonunuz" uygulamasını stabil şekilde kullanamıyorum sürekli bluetooth kopmasından dolayı. wifi üzerinden telefonu bilgisayara bağlayıp windows üzerinden...
Sorunsuz şekilde kullandığım Twrp, komple yedek alırken aldığım bir hatadan sonra açılmamaya, twrp girmeye çalışırken fastboot ekranına gelmeye başladı. nasıl çözebilirim?