pervasiz kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru Redmi note 9 custom rom

Merhabalar. Redmi note 9 Merlin cihazımda greeshan rom kullanıyorum özellik olarak bol MIUI tabanlı bir rom. Acaba bu cihaz için kendinden arama kaydı olan ve MIUI arama ile rehberine sahip aosp rom var mı. Kullanan tavsiye edenimiz var mı acaba
  2. P

Yardım Donanımsal tamir gerekli

Arkadaşlar merhabalar. Ücretli onarımlar başlığında sadece yazılımsal destek verildiğini gördüğüm için bu başlık altında konu açtım. Redmi note 3 pro telefonumuz şarj almıyor. Tamirciye götürdük ve anakart üzerindeki şarj entegresinin bozulduğunu çıkma anakart gerektiğini söyledi. Çıkma anakart...
  3. P

Yardım Sistem Uygulamaları Kaldırma

Arkadaşlar merhaba. MIUI 11 den sonra olsa gerek sistem uygulamaları bu kaldıramıyorum. Miroom beta yüklü robot ve twrp var. Önceden link2sd gibi programlarla kaldırabiliyorduk, şimdi hata veriyor. Temizlemenin bir yolu var mıdır?
  4. P

Yardım Rom yüklerken Wipe yapma

Merhabalar. Arkadaşlar miroom beta kullanıyorum. Android 10 geldi ve güncelleme yapacağım. Verilerini kaybetmemek için, sürüm yükseldiği için ise temiz kurulum yapmak için nasıl bir Wipe işlemi yapacağım. Twrp den nereleri yedekleyip yükleme yapayım
  5. P

Yardım Bootloader açma

Merhabalar. Elimde mi9t var. Arkadaşlar şebeke görmeyen telefonun bootloader kilidini nasıl açarız. Kilit başvurusu için mobil veri ile eşleştirmek gerekiyor fakat cihaz şebeke görmediği için eşleştiremiyoruz. Fikri olan var mıdır?
  6. P

Yardım COM olarak tanıtma

Elimde redmi Note 7 var. Driver karı kurdum, USB hata ayıklamayı da açtım fakat bilgisayar teli COM olarak görmüyor. Yapmam gereken işlemleri yapamıyorum
  7. P

Yardım Konuşurken kesilme

Merhabalar. Bizde bir mi9t var. 5-6 dakika kadar konuşma yapınca ses çatallanıp görüşme kesiliyor. Global rom yüklü. Bu sıkıntı redmi Note 7 de de olmuştu. Onda da global rom vardı ve masik rom yükledik düzelmişti. Bu sıkıntıyı rom değiştirmeden çözemez miyiz?
  8. P

Yardım Miui 11 MiRoom 9.10.31 Sorunlarım

Kameradan galeriye geçişte bir bende mi sorun yok o zaman. Miroom 9.10.31 redmi Note 7
  9. P

MIUI 11 Hafıza kartı sorunu

Hafıza kartı olmadan otg ile de kurabilirsiniz
  10. P

Yardım Bildirim çubuğu sabit

Deneyeceğim, teşekkürler
  11. P

Yardım Bildirim çubuğu sabit

Merhabalar. Miroom 9.10.24 yükledikten sonra farklı tema uygulasam da bildirim çubuğunun şeklinin değişmediğini farkettim. Bu sorunu yaşayıp da farkeden başka kimse var mı
  12. P

Yardım Ekran Kapalıyken Fotoğraf çekme

Bendeki Sürüm 9.10.24
  13. P

Yardım Akıllı ağ modu

Arkadaşlar akıllı ağ modundaki 2g de ağ transfer zamanlayıcısı ve 2g olunca zamanlayıcıyı durdur seçenekleri ne işe yarar bilen var mı?alttaki ikisi
  14. P

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

Aynen tuş takımı açılmıyor
  15. P

Yardım Ekran Kapalıyken Fotoğraf çekme

Miroom stock kamerada bu özellik mevcut ve çalışıyor
Üst Alt