Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Redmi note 9 Merlin cihazımda greeshan rom kullanıyorum özellik olarak bol MIUI tabanlı bir rom. Acaba bu cihaz için kendinden arama kaydı olan ve MIUI arama ile rehberine sahip aosp rom var mı. Kullanan tavsiye edenimiz var mı acaba
Arkadaşlar merhabalar. Ücretli onarımlar başlığında sadece yazılımsal destek verildiğini gördüğüm için bu başlık altında konu açtım. Redmi note 3 pro telefonumuz şarj almıyor. Tamirciye götürdük ve anakart üzerindeki şarj entegresinin bozulduğunu çıkma anakart gerektiğini söyledi. Çıkma anakart...
Arkadaşlar merhaba. MIUI 11 den sonra olsa gerek sistem uygulamaları bu kaldıramıyorum. Miroom beta yüklü robot ve twrp var. Önceden link2sd gibi programlarla kaldırabiliyorduk, şimdi hata veriyor. Temizlemenin bir yolu var mıdır?
Merhabalar. Arkadaşlar miroom beta kullanıyorum. Android 10 geldi ve güncelleme yapacağım. Verilerini kaybetmemek için, sürüm yükseldiği için ise temiz kurulum yapmak için nasıl bir Wipe işlemi yapacağım. Twrp den nereleri yedekleyip yükleme yapayım
Merhabalar. Elimde mi9t var. Arkadaşlar şebeke görmeyen telefonun bootloader kilidini nasıl açarız. Kilit başvurusu için mobil veri ile eşleştirmek gerekiyor fakat cihaz şebeke görmediği için eşleştiremiyoruz. Fikri olan var mıdır?
Elimde redmi Note 7 var. Driver karı kurdum, USB hata ayıklamayı da açtım fakat bilgisayar teli COM olarak görmüyor. Yapmam gereken işlemleri yapamıyorum
Merhabalar. Bizde bir mi9t var. 5-6 dakika kadar konuşma yapınca ses çatallanıp görüşme kesiliyor. Global rom yüklü. Bu sıkıntı redmi Note 7 de de olmuştu. Onda da global rom vardı ve masik rom yükledik düzelmişti. Bu sıkıntıyı rom değiştirmeden çözemez miyiz?
Merhabalar. Miroom 9.10.24 yükledikten sonra farklı tema uygulasam da bildirim çubuğunun şeklinin değişmediğini farkettim. Bu sorunu yaşayıp da farkeden başka kimse var mı