performance.harmonica kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Redmi 8 Pro Ses Sorunu

Yazılım sürümünüzü belirtebilir misiniz sürümden kaynaklı olmasın problem
  2. P

Yardım Redmi 8 Pro Ses Sorunu

Müzikler hafıza kartından mi çalıyor. Cevap evet ise karttaki verilerin bozulması kaynaklı olabilir. Spotify SoundCloud gibi kaynaklardan ise internet problemi haricinde olması mümkün olmaz. Hafıza kartıni PC ye harici olarak bağlayıp hataları gidermenizi tavsiye ederim eğer hafıza kartında ise...
  3. P

Soru Hızlı Şarj Uzun Vadede Ne kadar Zararlı?

Li on ve li po farkı olabilir.
  4. P

Soru Hızlı Şarj Uzun Vadede Ne kadar Zararlı?

Samsung s7 edge cihazda 1 bucuk yıl kada hızlı şarj ile cihaz kullanıldı ardından batarya yüzde 20 peri görünce telefon kapanmaya başladı ardından bu durum yüzde 40 karda da oldu . Yeni batarya temin edildikten sonra hızlı şarj kapatılarak cihaz kullanılmaya başladı etkili olarak 1 bucuk yıl...
  5. P

Uygulama Redmi Note 8 Pro Mıuı için Telefon arama ve Mesaj uygulaması

Aslında sorum bl kilidinin açılmasından ziyade MIUI 11.0.1 deyken root işlemini yapabilme imkanı olup olmadığı deneyen göremedim çünkü herkes 10 üncü versiyonda işlem yapmış gibi. Xda da da yazdım bakalım ne yapacağız tekrardan tesekkurler
  6. P

Uygulama Redmi Note 8 Pro Mıuı için Telefon arama ve Mesaj uygulaması

Oncelikle çalışmanız için teşekkürler. Deneme yapmak istiyorum lakin sistemim global kararlı 11.0.01 sürümünde ve bu surumdeyken bl kilidi açıp root işlemi yapmanın imkanı varmı ?güncellemeyi yaptığıma pişman olmalı mıyım normalde 10 sürümü vardı aldığımda cihazı guncelledim arama kaydetmenin...
  7. P

Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

Play store u sınırlamayı denediniz mi ? Ekran dondurmeyi serbest bırakıp farklı yönde tekrar kontrol edebilirsiniz. Bende bu tarz problem olmadı. MIUI global kararlı 11.0.1
  8. P

Yardım Redmi ekranda takldi

sorunu çözebildiniz mi
  9. P

MIUI 11 Redmi Note 8 Pro - Hindistan Stabil - MIUI 11 V11.0.1.0 - PGGINXM indirme bağlantısı

miui 11 de gördüğüm en güzel artı gri tonlamaydı onun dışında çok ilginç yenilikler görmedim yenilikler ekran görüntüsünü şöyle paylaşayım bl kilidi genpa garantisi için önemli mi acaba ki genpa garantisi içinde zaten arıza olan cihazı yokuşa sürdüklerini belirtmişler bende garantiyi gözden...
  10. P

MIUI 11 Redmi Note 8 Pro - Hindistan Stabil - MIUI 11 V11.0.1.0 - PGGINXM indirme bağlantısı

Selamlar Hint romuna geçiş yaptınız mı aynı durum bende de var arama kaydedici oldukça önemli. Öneriniz var mı
  11. P

Yardım rom flashladım telefon acılmıyor acill

Bazen bu tip hatalar olabilir yazılım yuklerken. Sanseseri gördüm mesajı. Farklı usb portu deneyin bilgisayarı tekrar başlatıp yükleme yapın tekrar tekrar yapın mutlaka düzelir.
  12. P

Rom N7000 MIUI 7 Final 6.6.3

anladım teşekkür ederim cevabınız için. olmadı 2 rom kullanıcam şimdi slimkat rom kurdum bunda da konuşma ve kayıt yönünden bi sıkıntı yok 4.4.4 tabanlı. dual boot hakkında bilginiz var mı acaba konuşmalarda slimi normalde miui yi kullanayım diyorum?
  13. P

An itibariyle xda daki versiyonuda denedim yine aynı. Nougat versiyonunda hiç sıkıntı yok bu işi nasıl çözebiliriz üstad romdan vazgeçmeyi düşünmüyorum çünkü resmen cihaz sürat teknesine döndü görenler note olduğuna inanmıyor o derece (:
  14. P

kullanma fırsatı buldum elinize sağlık diğer romdan gözle görülür şekilde daha iyi. Ayrıca kuracak arkadaşlara öneri ve tecrübelerimi aktarayım bir kaç yeniden başlatma ve kurulan uygulamaları çalıştırıp kapattıktan sonra yani birer kez kullandıktan sonra cihazda herhangi bir donma görmedim...
Üst Alt