Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen bu tip hatalar olabilir yazılım yuklerken. Sanseseri gördüm mesajı. Farklı usb portu deneyin bilgisayarı tekrar başlatıp yükleme yapın tekrar tekrar yapın mutlaka düzelir.
anladım teşekkür ederim cevabınız için. olmadı 2 rom kullanıcam şimdi slimkat rom kurdum bunda da konuşma ve kayıt yönünden bi sıkıntı yok 4.4.4 tabanlı. dual boot hakkında bilginiz var mı acaba konuşmalarda slimi normalde miui yi kullanayım diyorum?
An itibariyle xda daki versiyonuda denedim yine aynı. Nougat versiyonunda hiç sıkıntı yok bu işi nasıl çözebiliriz üstad romdan vazgeçmeyi düşünmüyorum çünkü resmen cihaz sürat teknesine döndü görenler note olduğuna inanmıyor o derece (:
kullanma fırsatı buldum elinize sağlık diğer romdan gözle görülür şekilde daha iyi. Ayrıca kuracak arkadaşlara öneri ve tecrübelerimi aktarayım bir kaç yeniden başlatma ve kurulan uygulamaları çalıştırıp kapattıktan sonra yani birer kez kullandıktan sonra cihazda herhangi bir donma görmedim...