Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,Yurtdışı ve imei atılmış cihazıma bootloader kapalı oluğu halde güncelleme yaptım(biliyorum saçma :()
akabinde nv data hatasını aldım.
bu ölü(brick)cihazı nasıl eski hala getirebilirim.İstanbul anadolu yakasından yardımcı olabilecek var mı?
merhaba,recovery den güncelleme yaparsanız gitmeme ihtimali var ama kesin değil.ek bilgi boootloader açık olmasını tavsiye ederim.benim telefon bootloader kapalı iken güncelleme yaptım ve cihazım brick şuan :(
Merhaba,bir güncelleme gelmiş sanki
https://sourceforge.net/projects/cherish-os/files/device/surya/Cherish-OS-v3.1-20211118-0950-surya-OFFICIAL-Gapps.zip/download
Önce rom un recovery olanını indirin ve hafıza kartına atın.Twrp modundan temizle menüsünden dalvik/art önbelleği,sistem ve veriyi biçimlendirin.daha sonra indirdiğiniz rom u seçin ve kurun.En son tekrar temizle menüsünden format data yı seçin sizden yazılı onay isteyecek.yes yazmanız...