PERFEction76 kullanıcısının son içeriği

1. PERFEction76

Çözüldü Poco x3 nfc TWRP dosya isimleri şifreli

Merhaba,konuda bahsi geçen telefon poco x3 nfc ama linkteki rom poco x3 pro?sorun çıkmazmı rom da? wait~~
  2. PERFEction76

MIUI 14 Moon UI 14.0.1 X3/X3 NFC

Acil şifalar diliyorum. 1683732610 Bu arada radyo yu eklememişsiniz? 🙃 1683732613 Bu arada radyo yu eklememişsiniz? 🙃
  3. PERFEction76

MIUI 14 Moon UI 14.0.1 X3/X3 NFC

Merhaba, güncelleme yapacak mısınız?Mayıs android güncellemesi geldi çünkü.emeğinize sağlık.kolay gelsin.
  4. PERFEction76

Yardım Mi unlock sorunu

Profesyonel teknik müdahale ile çözüldü.
  5. PERFEction76

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba bootloader kapalı nv datalı bir cihazım var.aktif hale nasıl gelebilir ve uzak bağlantıda ne gerekir.
  6. PERFEction76

Çözüldü Poco M3 Bootloader kapalı cihazı aktif hale getirme?

Merhaba,Yurtdışı ve imei atılmış cihazıma bootloader kapalı oluğu halde güncelleme yaptım(biliyorum saçma :() akabinde nv data hatasını aldım. bu ölü(brick)cihazı nasıl eski hala getirebilirim.İstanbul anadolu yakasından yardımcı olabilecek var mı?
  7. PERFEction76

MIUI 12.5 Yurt Dışı İmeili Poco M3'e Miui 12.5.7.0

merhaba,recovery den güncelleme yaparsanız gitmeme ihtimali var ama kesin değil.ek bilgi boootloader açık olmasını tavsiye ederim.benim telefon bootloader kapalı iken güncelleme yaptım ve cihazım brick şuan :(
  8. PERFEction76

Yardım Poco M3 güncelleme

hiç tavsiye etmiyorum.benim cihaz nv data da kaldı hiç birşey yapamıyorum.brick oldu galiba :(
  9. PERFEction76

Yardım Mi unlock sorunu

Merhaba,qr kod da olmadı.ben de de aynı hata var.yardımcı olabilcek var mı?
  10. PERFEction76

Rom POCO X3 NFC CherishOs v2.9 Independent

Merhaba,bir güncelleme gelmiş sanki https://sourceforge.net/projects/cherish-os/files/device/surya/Cherish-OS-v3.1-20211118-0950-surya-OFFICIAL-Gapps.zip/download
  11. PERFEction76

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Önce rom un recovery olanını indirin ve hafıza kartına atın.Twrp modundan temizle menüsünden dalvik/art önbelleği,sistem ve veriyi biçimlendirin.daha sonra indirdiğiniz rom u seçin ve kurun.En son tekrar temizle menüsünden format data yı seçin sizden yazılı onay isteyecek.yes yazmanız...
  12. PERFEction76

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Merhaba, Bildiğim kadarıyla IMEI gitmiyor.
  13. PERFEction76

Rom Poco X3 NFC MIUI Mind 12.0.9.0 | Android 10

Endonezya son romu mu 12.0.6 romu mu iyi
  14. PERFEction76

Daha önce global rom kullanıyordum.Farkını bilmiyorum maalesef.İlk bu romu kurdum
  15. PERFEction76

Şuan kurdum ama ana ekrana widget ekleyemiyorum.çince widgetlar var sadece var mı pratik bir yolu? 1636898838 İlk resimdeki gibi oluyor?
Üst Alt