Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
watch 6 47mm kullaniyorum bende sadece ekg ve tansiyon ozellikleri calismiyor, onlar icin samsung telefon gerekiyor. ancak xda da onun da çözümünü bulmuşlar. yani her özelliği kullanabiliyoruz.
Ben de stock kurup göndermekten yanayım hocam ancak herhangi bir customda şişmeden, bug vs. durumları olmadan kullanıp tecrübe eden varsa o fikirlere de açığım. Ben aylardır LineageOS 21 kullanıyorum, hiçbir şişme ve kasma gibi durum yaşamadım ancak stock kamera gibi uygulamalar yerine gcam vs...
Arkadaşlar dün itibari ile Nothing Phone 2a'ya gectim. Note 10 Pro'yu babama gonderecegim ama uzun vadede sorun cikarmayacak bir rom oneriniz var midir? Direkt stock rom ile mi kullansa daha saglikli olur?
Geri bildirim icin teşekkür ederim hocam. Tamamen stock halde kullaniyorum los 21'i su haliyle. Kernel ve root yok. Hizli sarjlik pek durumum olmuyor ancak birkac guncelleme daha bekleyebilirim gibi. los 21+agni ile hizli sarj kac w destekliyor? ve romun genel performansi stock haline gore nasil...
Merhaba hocam, 22.1 ile 21 arasında çok bir fark var mı? Birkaç gündür geçip geçmeme konusunda kararsız kaldım eylül başından beri los 21 kullanıyorum haftalık update yaparak. Eğer 22.1 de performans/akıcılık kaybı vs. varsa hiç ellemeyeyim. :D
hocam attığım linki incelerseniz çok basit şekilde orada anlatıyor kurulumunu. doluluktan kastım özellik anlamında değil, google servisleri bakımından. gerekli gereksiz birçok google uygulamasıyla geliyor ancak yine debloat edebilirsiniz.
İkisi de hemen hemen aynı ayarda romlar. Hoşuma gidenleri öneriyorum hocam. Los haftalık güncelleme alıyor, pixelos aylık güncelleme alıyor. İkisinde de kişiselleştirme pek yok, ikisi de sade rom. Sadece pixelos biraz daha dolu geliyor haliyle.
birkaç gündür pixelos kullanıyorum, en son geçen sene mayıs ayı sürümünü kullanmıştım yaklaşık 5 ay boyunca. sonra updateler bozunca bırakmıştım. yeniden denemek istedim ve bayağı toparlamış, aynı keyfi alıyorum. pixel romları seven varsa deneyebilir, akıcılık vs. çok başarılı. dolby ve miui...
2-3 ay once denemistim yine aynı sorunu yasamistim, kendi anlattigi adimlara uyarak kurdum ama boot etmemişti. diger twrp ile deneyeyim hala firsatim olmadi.
evet hocam. hatta birçok kişi bu sorunu yaşıyor muhtemelen telegram notes kısmına bununla ilgili build.prop editleyerek log kaydı almayı koymuşlar. en kötü bugün müsait zamanda tekrar bi denerim kurmayı.