Peocawe kullanıcısının son içeriği

1. Peocawe

Sohbet Final ödevim için hikaye, masal vb. türde anlatılar hk.

Merhabalar, Final ödevim için geçmişten günümüze kadar ulaşmış herhangi bir mekan ile ilgili hikayeler, masallar veya kulaktan kulağa hurafe anlatılar tarzında bilgiler topluyorum. Bir yöreye ait çocuklara anlatılan masallar, aile içinde anlatılan hikayeler vb. şeyleri kapsıyor kısaca...
  2. Peocawe

Ana Başlık Mobil Fotoğrafçılık | Paylaşım Konusu

Selamlar, bu başlık altında telefonlarımızla yakaladığımız en güzel karelerimizi paylaşalım. Gerçekten iddialı olduğunu düşündüğümüz fotoğraflar olursa çok güzel bir başlık olur. :) Paylaşım yapılırken aşağıdaki şablonu paylaşılan fotoğrafın üst kısmına ekleyelim. Örnek olarak; Böyle...
  3. Peocawe

Sohbet Bugün yakaladığım fotoğraf...

Bankta otururken yanımda uçuşan arının verdiği poz... :D Kareyi cok begendigim icin burada da paylaşmak istedim. Note 10 Pro Stok Kamera Super Macro
  4. Peocawe

Çözüldü Mi Flash EDL Auth. Hatası hk.

Herkese selam, bir konu hakkında forum halkına danışmak istiyorum. Note 10 Pro cihazımda uzun zamandır custom aosp rom kullaniyorum. Bundan öncesinde de defalarca kez mi flash ile stock rom kurdum, hiçbir sorun yaşamadım. Ancak dün yeniden stock roma dönmek istediğimde aynı program sürümü ve...
  5. Peocawe

Soru Note 10 Pro/Max hk.

Merhabalar, bu iki cihaz hakkinda bilgi almak istiyorum. Evde Note 10 Pro Max adinda bir cihazım var, M2101K6I model kodlu. Sanirim Hindistan pazarı icin cikarilan model. Ancak 108MP kamera olan versiyonu bu, digerlerinde 64MP varmış anladigim kadariyla. BL kilidi kapali ve içerisinde Global rom...
  6. Peocawe

Soru Note 11 SE ve Model Kodu Hk.

Herkese selamlar, elimde bir adet Note 11 SE model cihaz var ancak model kodunu internete yazdığımda Note 10 5G modeli çıkıyor. SE hakkında hiçbir bilgi bulamıyorum ve kafam çok karıştı. Bu modele hiçbir şekilde Android 12 rom yok mudur? Bu cihaz hakkında bilgi sahibi olan birisi var mı acaba...
  7. Peocawe

Soru Chromecast; aynı wifi ağında birden fazla kişi problemi

Selamlar, Ankara'da severek kullandığım mi box cihazımı şehir değiştirdiğimden beri kullanamaz oldum. Sebebi ise 28 daireli ortak internetli bir apartta yaşıyor olmam. Binada wifi ağına bağlı olan herhangi biri kullandığım mi box'a müdahale edebiliyor komik bir şekilde. :D Bu durumu aşmamın...
  8. Peocawe

Diğer Procreate Çizimlerim (Duvar Kağıtları)

Merhabalar, Procreate uygulaması ile çizimlerimi burada paylaşmak istedim, iki tanesi referans alınarak, iki tanesi ise tamamen kendi zevkime göre çizdiğim resimlerdir. İsteyen duvar kağıdı olarak kullanabilir. :) Şimdilik dört tanesini paylaşıyorum, kendimi geliştirdikçe içime sinen yeni...
  9. Peocawe

Soru Bilgisayar ve modem arasında uyum hk.

Merhabalar. Çok garip bir sorunla uğraşıyorum. Hiç uzatmadan konuya giriyorum; Evde uzun yıllardır kullandığım bir modemim var, bugüne kadar hiçbir cihazda sorun çıkarmamıştı. Fakat kullanmış olduğum laptopta sürekli olarak wifi kopma sorunu yaşıyorum fakat internet diğer cihazlarda sorunsuz...
  10. Peocawe

Satış OneDrive 5 TB + Office 365 - Canva PRO

OneDrive 5 TB Depolama Alanı + Office 365 Web+Mobil Sürümü Canva PRO OneDrive + Office 365 -15 ₺ Canva PRO - 10 ₺ Stok: - Mesaj atmanız yeterli. Önemli Not: Hesap yalnızca mobil ve web için office 365 desteği vermektedir. Masaüstü desteği bulunmamaktadır. Hesap süresi sınırsızdır...
  11. Peocawe

Ana Başlık Firmalardan Gelen İletileri Engelleme - İleti Yönetim Sistemi (İYS)

Herkese merhabalar, e-devlet'in İYS hizmetini duyanlarınız olmuştur. Yeni bir e-devlet hizmeti. Forumda göremeyince faydalı olması adına konuyu açmak istedim. İleti Yönetim Sistemi (İYS) nedir? Numaranıza sms ve arama izni olan firmaların, izinlerini yönetebileceğiniz bir e-devlet hizmetidir...
  12. Peocawe

Çözüldü Uygulama sürüm kodunu değiştirme hk.

Selamlar, Sistem Launcher downgrade yapmak istediğimde daha yüksek bir sürüm yüklü hatasi aldığım için sürüm düşürme islemi yapamiyorum. Komple kaldirip, düşük olan sürümü kurma işi de olmuyor. Aklima söyle bir fikir geldi: Kurmak istediğim düşük sürümün, sürüm numarasını yükseltip güncelleme...
  13. Peocawe

MIUI 12 9T Pro/K20 Pro MIUI 12 Global Stabil V12.0.0.8.QFKMIXM

9T Pro / K20 Pro MIUI 12 Global Stabil Çıktı Sürüm Adı: V12.0.0.8.QFKMIXM Recovery İndirme Linki: http://bigota.d.miui.com/V12.0.0.8.QFKMIXM/miui_RAPHAELGlobal_V12.0.0.8.QFKMIXM_7b969a8eda_10.0.zip OTA İndirme Linki...
  14. Peocawe

MIUI 12 9T/K20 MIUI 12 Global Stabil V12.0.0.11.QFJMIXM

Mi 9T ve K20 için Miui 12 Stabil Sürüm Çıktı (Sadece Beta Programına Kayıt Olanlar İçin Çıkan Stabil Sürümdür) Sürüm Adı: V12.0.0.11.QFJMIXM Recovery İndirme Linki: https://bigota.d.miui.com/V12.0.0.11.QFJMIXM/miui_DAVINCIGlobal_V12.0.0.11.QFJMIXM_08c5c4366b_10.0.zip OTA İndirme Linki...
  15. Peocawe

Diğer Mouse ve Klavye Tavsiyesi :)

Selamlar, Karantina sürecinde PC oyunlarına iyice sardım fakat klavyem ve kullandığım "dandik" mouse çok yetersiz kalıyor gibi hissediyorum fps oyunlarında. Bana özellikle fps oyunları için ideal ve makrolu bir mouse önerir misiniz? Klavye çok şart değil fakat güzel tavsiyeler varsa...
Üst Alt