Pendost01 kullanıcısının son içeriği

1. Pendost01

Yardım Redmi not 8 pro güncelleme sorunu

Selamün aleyküm telefonuma güncelleme gelmisti yapmadim sonra yaparım diye şimdide güncelleme yok sürekli bakiyorum güncellemeye bir türlü gelmiyor yurtiçi telefonum
  2. Pendost01

Çözüldü Redmi not 8 pro güncelleme sorunu

Selamün aleyküm arkadaşlar 12.5 geldi güncelleme olarak telefonum redmi not8 pro yurtiçi guncellemeye bastım sonra yüklerim dedim çıktım suan guncelleme yapamiyorum guncelleme görükmuyor neden böyle yapiyor 12.05 yapmak istiyorum cihazi ayarlara giriyorum telefon hakkinda giriyorum sürüme...
  3. Pendost01

Soru F2 pro alınır mi

Yurt dışı f2 pro alınır mi 3.500tlye ilerliyen zamanlarda sıkıntı çıkarır mi ilk defa yurt disi cihaz kullancam güzel midir cihaz önerir misiniz
  4. Pendost01

Çözüldü Telefon alcam öneri

Poco x3 nfc ve mi 9t pro arasında kaldim ne almaliyim hangisi güzel bilmiyorum kararsız kaldim yurtdışı alcam yardımcı olur misiniz ileriyen zamanda yurtdışı sıkıntı çıkarır mi bide ilk defa alcam
  5. Pendost01

Tavsiye Telefon alcam 2cihaz arasinda kaldim

Poco x3 nfc a71 hangisini almayım a71 süper amoled güzel diyorlar ipc pek güzel değil harelde süper amoled daha canlı diyorlar hangisini alayım sizce
  6. Pendost01

Çözüldü Genpa ile alakali

Telefonu servise yolladim ve şu an böyle yazıyor cihaz yenisi ile değişim olmuştur sıfır kapalı kutu mi vercekler bana kimse kullanmamış sıfır jiletin cihaz mi alacağım genpadan
  7. Pendost01

Tavsiye Telefon alcam ne alcam bilmiyorum

amoled mi ips ekran mi çok kararsız kaldim valla aklımdaki telefonlar mi 9t pro poco x3nfc Samsung a71 ama amoled mi iyi ips ekran mi bilmiyorum
  8. Pendost01

Yardım Kırılmaz cam ile alakalı

Yeni kırılmaz cam taktirdim fakat için de tozlar kalmış toz orijinal ekranima iz yapar mi?
  9. Pendost01

Yardım Kırılmaz camda toz kalma

Redmi not 8prom var yeni kırılmaz cam taktırdım 6 7yerinde ufak ufak tozlar kaldi orjinal camima zarar verir mi o tozlar sorun yapar mi acaba bilen yazarsa iyi olur
Üst Alt