Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm telefonuma güncelleme gelmisti yapmadim sonra yaparım diye şimdide güncelleme yok sürekli bakiyorum güncellemeye bir türlü gelmiyor yurtiçi telefonum
Evet bana güncelleme geldi ama ben akşam yaparim dedim bi baktım gitmiş şuanda bakiyorum gelmiyor yani en kisa zamanda bidaha bana güncelleme gonderirler mi Bilgi içinde çok teşekkür etim sağolasın
Valla hocam doğru diyorsun mecburen bi cihaz alcaz ilerliyen zamanda pandemi artarsa alamam zaten işler düzenirse alcam bi cihaz
1618264372
İlk başta atınız yere girdim hocam pek bişe yazmiyordu
Valla hocam poco x3 nfc ve mi 9t pro arasinda kalmıştım bu geldi şimdide aklima işte okadar para verince sıkıntı çıkar mi cikmaz bilmiyorum ilk defa yurtdışı cihaz alcam çünkü
Valla hocam inceleyip yazarsanız buraya iyi olur ikisinin arasinda çok kaldım çünkü
1618242123
Valla hocam inceleyip yazarsanız buraya iyi olur ikisinin arasinda çok kaldım çünkü
1618242243
Güzel mi hocam cihaz herkes öneririyor zaten de
Valla hocam poco x3 alcaktim baktım o daha güzel gibi duruyor butcem
1618241691
Bütçem 2.500falan hocam fazla yok
1618241729
1618241858
Hayırlısı olsun hocam sizin için
Poco x3 nfc ve mi 9t pro arasında kaldim ne almaliyim hangisi güzel bilmiyorum kararsız kaldim yurtdışı alcam yardımcı olur misiniz ileriyen zamanda yurtdışı sıkıntı çıkarır mi bide ilk defa alcam