Pendost01 kullanıcısının son içeriği

1. Pendost01

Yardım Redmi not 8 pro güncelleme sorunu

Tamandir sağolasın Bilgi için teşekkür ederim
  2. Pendost01

Yani ileri zamanda gelir mi güncelleme
  3. Pendost01

Selamün aleyküm telefonuma güncelleme gelmisti yapmadim sonra yaparım diye şimdide güncelleme yok sürekli bakiyorum güncellemeye bir türlü gelmiyor yurtiçi telefonum
  4. Pendost01

Çözüldü Redmi not 8 pro güncelleme sorunu

Evet bana güncelleme geldi ama ben akşam yaparim dedim bi baktım gitmiş şuanda bakiyorum gelmiyor yani en kisa zamanda bidaha bana güncelleme gonderirler mi Bilgi içinde çok teşekkür etim sağolasın
  5. Pendost01

Çözüldü Redmi not 8 pro güncelleme sorunu

Selamün aleyküm arkadaşlar 12.5 geldi güncelleme olarak telefonum redmi not8 pro yurtiçi guncellemeye bastım sonra yüklerim dedim çıktım suan guncelleme yapamiyorum guncelleme görükmuyor neden böyle yapiyor 12.05 yapmak istiyorum cihazi ayarlara giriyorum telefon hakkinda giriyorum sürüme...
  6. Pendost01

Soru F2 pro alınır mi

Şuan fazla yok maalesef hocam
  7. Pendost01

Oyun Poco f2 pro ve Pubg mobile kayıt

Nasıl hocam cihaz önerir misiniz
  8. Pendost01

Soru F2 pro alınır mi

Valla hocam doğru diyorsun mecburen bi cihaz alcaz ilerliyen zamanda pandemi artarsa alamam zaten işler düzenirse alcam bi cihaz 1618264372 İlk başta atınız yere girdim hocam pek bişe yazmiyordu
  9. Pendost01

Soru F2 pro alınır mi

Valla hocam poco x3 nfc ve mi 9t pro arasinda kalmıştım bu geldi şimdide aklima işte okadar para verince sıkıntı çıkar mi cikmaz bilmiyorum ilk defa yurtdışı cihaz alcam çünkü
  10. Pendost01

Soru F2 pro alınır mi

Yurt dışı f2 pro alınır mi 3.500tlye ilerliyen zamanlarda sıkıntı çıkarır mi ilk defa yurt disi cihaz kullancam güzel midir cihaz önerir misiniz
  11. Pendost01

Çözüldü Telefon alcam öneri

Doğrudur hocam alınır yani yurtdışı cihaz 1618249075 Hocam inceleyip ikisin arasında ne fark var yazabilir misin sana zahmet
  12. Pendost01

Sıfırı varsa aynn sıfırı alcam 1618242884 Nasıl hocam mi 9 t pro önerir misin bide poco geldi zaman inceleyip haber eder misin
  13. Pendost01

Valla hocam inceleyip yazarsanız buraya iyi olur ikisinin arasinda çok kaldım çünkü 1618242123 Valla hocam inceleyip yazarsanız buraya iyi olur ikisinin arasinda çok kaldım çünkü 1618242243 Güzel mi hocam cihaz herkes öneririyor zaten de
  14. Pendost01

Valla hocam poco x3 alcaktim baktım o daha güzel gibi duruyor butcem 1618241691 Bütçem 2.500falan hocam fazla yok 1618241729 Valla hocam inceleyip yazarsanız buraya iyi olur ikisinin arasinda çok kaldım çünkü 1618241858 Hayırlısı olsun hocam sizin için
  15. Pendost01

Poco x3 nfc ve mi 9t pro arasında kaldim ne almaliyim hangisi güzel bilmiyorum kararsız kaldim yurtdışı alcam yardımcı olur misiniz ileriyen zamanda yurtdışı sıkıntı çıkarır mi bide ilk defa alcam
Üst Alt