Pendost kullanıcısının son içeriği

1. Pendost

Yardım Mi 12 t pro Yurtdışı

Selamın aleyküm mi 12 t pro Yurtdışı alınır mi alınırsa imei nasıl atılır tavsiye eder misiniz ilk defa yurtdışı telefon alacam aklımada 12 t pro yatdı kullanan varsa nasıl cihaz bide yurtdışı alınır mi bilenler bilgilendirir mi beni rica etsem şimdiden tessekkurler
  2. Pendost

Yardım Orjinal telefon imeil numarasi cep numarasını geçme sorunu

Selamun aleyküm orjinal telefonum 1 senelik imeil klonlanmıştir diye mesaj geldi eski hattıma imeil numarasi eşleştirme yapılmış yeni hattımı sim yuvasina taktim zaman şebeke yok diyor eski hattımı taktim zaman şebeke geliyor imeil numarası eski numaram ile eşleşmiş onu nasıl değiştirebilirim e...
  3. Pendost

Yardım Değişim cihazı ile alakali sorum var

Selamün aleyküm arkadaşlar benim cihaz değişim oldu forumda yenisi ile değişim olmuştur yazıyordu kutunun jilatini birazcik açıktı ve kutusunda biraz yamukluk vardi İstanbul dan gelmis acaba ondan mi bide benim ordaki telefonun herşeyini değiştirip bana sıfır diye mi veriyorlar yoksa gerçekten...
  4. Pendost

Yardım Cihazim değişim oldu telefonu sıfır mi veriyor

Cihazım 10kere servise gitti ve en sonda değişim cihazi verdiler sıfır mi veriyorlar ikinci el mi genpa tarafından değişti bilen yazabilir mi?
  5. Pendost

Yardım Telefonumda kontrastiyi acilca ekran pir pir ediyor kapantinca düzenir neden böyle yapiyor bilen biri yazabilir mi?

Telefonumda kontrastiyi acilca ekran pir pir ediyor kapantinca düzenir neden böyle yapiyor bilen biri yazabilir mi? Bunu bilmiyordum servise gonderdim 3kere ekran 3kere anakart arka kapak hariç herşeyi değişti sonra çözüm bulunmadi değişim yapıldı cihaza bu sıkıntı hayla devam ediyor bilen...
  6. Pendost

Yardım Kontrast Açılınca Ekranda Sorun Oluşuyor

Merhaba iyi günler telefonum bu sorundan servise 10kere gitti ve degisim oldu ayni sorun devam ediyor bi yeri kapatinca geçiyor karanlik moda neden böyle yapiyor bilen yazabilir mi rica etsem
Üst Alt