Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandır forumda yoktum selamlar öncelikle. Telefonumu uzun süredir global davinci romda kullanıyordum. Forumdaki Mi 9T için olan miui 13 stable sürümünü yükledim fakat pek performans alamadım. Önerebileceğiniz Android 12 için performanslı ve stabil bir aosp rom var mıdır? LinageOS önerir...
Bir Marvel hayranı olarak değişiklik olması için böyle bir konu açmak istedim.
Özellikle Marvel filmlerinde yer alan müzikler gerçekten çok hoşuma gidiyor.
Bu yüzden bu konuda Marvel filmlerinde yer alan müzikleri kendim düzenleyerek zil sesi haline getirip sizlerle paylaşmayı planlıyorum...
Arkadaşlar denemek için pixel experience rom yükledim mi 9t cihazıma ama bir türlü wifime bağlanamadım. Sürekli bu başlıktaki hatayı veriyor. Çözümü var mıdır bunun?
Mi 9T cihazımın bootloaderını yeni açtım ve cihazıma mi flash tool ile MIUI 12'den MIUI 10'a dönmek için fastboot rom kuracağım. Fakat aklıma takılan bir şey var. Benim telefonumun sürümü görselde attığım şekilde. Ben şimdi 1. olan EEA olanı mı yoksa 2. deki Global olanı mı tgz olarak indiricem...
Arkadaşlar artık takıntı haline geldi bu durum benim için. İyice forum ve diğer kaynaklardan da araştırdım ama çözümünü bulamadım. Telefonumu ilk aldığımda MIUI 10 yüklüydü ve gerçekten ekran yağ gibi akıyordu. Daha sonra MIUI 11 ve son olarak MIUI 12'ye geçtikten sonra geçişler laglı gibi sizce...
Selamun aleyküm. Mi 9t cihazım için şık bir kılıf buldum. Bu kılıfı önerir misiniz? Kullanan arkadaşlar varsa kılıf kaliteli mi sizce? Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
https://daraaksesuar.com/urun/xiaomi-mi-9t-zebana-klasik-stil-deri-kilif
Merhabalar. Mi 9T cihazımdan wifiye bağlanmak istediğimde kayıtlı wifi olduğu için otomatik kendisi internete bağlanıyor. Fakat bu bağlanma süresi wifi butonuna bastıktan 5-6 saniye sonra oluyor. Şu an miui 12 sürümündeyim. miui 11 de wifi açtığımda şip şak hemen bağlanıyordu. Problem nerede acaba?
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Global Sürümlü Xiaomi cihazların bazılarında ana ekrana çift tıklayarak ekranı kapatma özelliği bulunmamaktadır. Onun yerine ana ekrana ekleyebildiğimiz kilitle kısayol aracı ya da bildirim sekmesindeki kısayol ile ekranı kapatabilmekteyiz...
Mi 9T siyah cihazıma kaplama yapmak istiyorum. Fakat herhangi bir zararı var mı bilmiyorum. Aşağıda verdiğim siteyi araştırdım fakat herhangi bir zarar vermez denilmekte. Satın alıp kullanan veya bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar bu sorun dikkatimi çekti de. Mi 9T cihazımı her zaman karanlık mod ve pil tasarrufu açık bir şekilde kullanıyorum. Karanlık bir ortamda telefonu kullandığımda geçiş veya kaydırma animasyonları daha akıcı oluyor. Tam tersi gündüzleri kullandığımda da animasyonlar ara sıra kasıyor...
Arkadaşlar Google asistan MIUI 11 de çalışmıyor biliyorum fakat voice Match özelliğini ayarlamak için girdim. Fakat böyle bir sayfa ile karşılaşıyorum. Anlamadım araştırdığımda bu sayfada ok Google dememizi isteyerek sesimizi ayarlıyor. Bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar. Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda garantili Xiaomi Mi 9T cihazımın sürümünü MIUI 10'a düşürmeye karar verdim. Cihazımın bootloader kilidini 3 gün sonra Mi Unlock uygulamasıyla açacağım. Ve aşağıda belirtmiş olduğum konudaki adımları izleyerek Mi Flash uygulamasıyla MIUI...