pegasusline kullanıcısının son içeriği

1. pegasusline

Yardım Poco x3 Android 11 twrp sorunu

Merhaba arkadaşlar Android 11 guncellemesi geldi eu kurayım dedim twrp kurdum cihaz açılmıyor wipe falan yapmadım hic bir şey yapmadım eu romu flaslamak istediğimde mount hataları veriyor mi flash tool ile stock romu defalarca attim ama eu romu twrp ile atamadım nedir sorunu Android 11 için twrp...
  2. pegasusline

Rom Android 10 Avrupa Fastboot Rom Mi A3

Mİ A3 Android One EEA Avrupa Rom V11.0.1.0.QFQEUXM Fastboot Rom İndirme Bağlantısı [ Android 10] http://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFQEUXM/laurel_sprout_eea_global_images_V11.0.1.0.QFQEUXM_20200424.0000.00_10.0_9c5f95ef79.tgz
  3. pegasusline

V11.0.14.0.QFQMIXM 23.04.2020 OTA (XİAOMİ A3)

V11.0.14.0.QFQMIXM sürümü olan TWRP ile yapılan Recovery rom için link (Android 10 )
  4. pegasusline

İpucu MIUI 9 Güncelleme Tarihleri

Arkadaşlar manuel olarak indirip yapabilirsinz gayet güzel hiç bir sıkıntısı yok MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. pegasusline

O linki bende gördüm ama .. bekliyorum kardesimde plus var gelmiş MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi http://bigota.d.miui.com/V9.1.1.0.NAGMIEI/miui_MI5SGlobal_V9.1.1.0.NAGMIEI_3e22d133b8_7.0.zip link bu arkadaşlar merak eden varsa
  6. pegasusline

Mi5s alan var mı gelen var diyorlar doğru mu miui 9 MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. pegasusline

Aynen öyle sorunun cevabı global :))))
  8. pegasusline

China mı global mı daha iyi ?
  9. pegasusline

OTA her zaman en güzelidir..
  10. pegasusline

stable olanı en güzeli değilmi ?
  11. pegasusline

hadi telefonları satalım gm6 alalım aralıkta android 8 geliyormus :)))) levka205 Skorpi
  12. pegasusline

Ne aralığı o kadar kısa sürede gelmez .. şubat. dimi levka205
  13. pegasusline

Nereden duyum aldınız MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi listeye bakma bence
  14. pegasusline

Dalga geçiyorlar 2 kasım deyip sonra şu zaman bu zaman demeleri mi6 ya hatalı guncellemeyı cakıp sonra gerı cekıyorlar sonra dalga gecermıs aralık dıyorlar bu fırmadan bır cacık olmaz en klas cıhaz var ama hala 6.0.01 var cocuk gıbı guncelleme beklıyoruz yok su tarıhte gelecek yok bu tarıhte...
  15. pegasusline

Yardım Mi5s Tuş problemi

Parmak izini silip yaptığında düzeliyor parmak izi kullanmayinca MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt