pegasus33 kullanıcısının son içeriği

1. P

Rom Poco F3 XiaomiEu Android 13 MIUI 14

bende yükledim kararlı miui 14 akıcılık güzel ama batarya iyi değil bir kaçda ufak sıkıntı var Beklentimi karşılamadı
  2. P

MIUI 14 Redmi K40 – Çin Kararlı V14.0.4.0.TKHCNXM

Kurdum gayet akıcı . 2 problem var ana ekrandan saat tarih widgeti sidim tekrar eklettirmiyor. Alarmı düzenli çalışmıyor erteliyor ama kapanmıyor durmadan tekrar çalıyor telefonu açıp kapatınca duruyor Bataryada önemli bir fark yok 6-7 saat arası ekran süresi veriyor. Genel olarak güzel
  3. P

Rom Poco F3 XiaomiEu Android 13 MIUI 14

yükleyip deneyen olmadımı hiç özellikle bataryada ve hızda iyileştirme varmış
  4. P

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Baktım kimseden ses yok Ben yükledim gayet güzel Sadece batarya biraz hızlı gidiyor.Kamera iyileştirmeleri olmuş.Dün itibariyle 13.03 çıkmış
  5. P

Rom Poco F3/Redmi K40 miui 13

Nasıl genel durum hocam Herhangi bug çalışmayan özellik varmı Batarya durumu nasıl Bilgi verirsen memnun oluruz
  6. P

Yardım Poco f3 tam ekran modu

Bendede aynı durum var luncher la ilgili gibi
  7. P

MIUI 12.5 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RFKMIXM İndirme Bağlantıları

Bende android10 ve miui 12.0.6 kurulu ve herşeyiyle memnunum stabil ve 7-8 saat arası ekran süresi alıyorunm Ancak android 11 e geçmek istiyorum batarya süresi ve kurulum hakkında bilgi verirmisiniz ota üzerinden direk kurulurmu
  8. P

Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

Kurdum rom gayet hoş Ben hata görmedim ama şarj pek tatmin etmedi
  9. P

Mod Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Gcam Arşivi

Ağır çekim calismiyor
  10. P

Yardım General mobil elite için miui v.7 güncelleme sorunu

shumada rom indiriyor fakat yüklemyor hata veriyor çince olunca anlamıyorum ancak hatanın içinde sd card geçiyor
  11. P

türkçe dil desteği var ama tavsiye etmem benim telefon yalan oldu rom yüzünden yapamadık hala ama istersen linkini bulurum bi yerden
  12. P

General mobil elite yada gionee elife e7 için ikiside aynı telefon miui v7 yükledim xda dan indirdim romu gayet güzel gitti herşey yaklaşık 500 mb lik güncelleme geldi yaptım telefon kapandı açılırken dikine birsürü kalın ince renkli çizgi çıktı ve öyle kaldı.Bu sorunu bi çok kişi yaşamış bir...
Üst Alt