Pecaminaso kullanıcısının son içeriği

1. Pecaminaso

Recovery Redmi Note 10S Otomatik Twrp ve Boot Yükleme Aracı (Beta 5)

Cihaz şifresini kaldırınca o sorun çıkmadı karşıma Teşekkür ederim. Şuan için tek tıkandığım yer , fastboot erase device 'de failed almam. mtk bypass tool v3 lazım elinizde varsa gönderebilirmisiniz rica etsem?
  2. Pecaminaso

Recovery Redmi Note 10S Otomatik Twrp ve Boot Yükleme Aracı (Beta 5)

TWRP girişinde mevcut şifremi doğrulamıyor. sorunun çözümü nedir. Birde ben şuan nvdata silmeye çalıştığımda hata alıyorum amacım imei repair.
  3. Pecaminaso

Rehber MIUI V12.5 sürümleri için twrp+root (Veri kaybı olmadan)

Yöntemlerde ismini verdiğin dosyalar yok. " 1.python 2.Driver 3.libusb 4.Bypass 5.SP_Flash_Tool BegoniaDAfilesandAuthfile" paylaştığın dosya bunlar. 2.Yöntemde uygulamamızı istediğin " Şu komutu yazıyoruz cd C:\RBegoniaRoot " uzantıya RBegoniaRoot adlı dosyayı atmam gerekecek fakat verdiğin...
  4. Pecaminaso

MIUI 12.5 Yurtdışı cihazlara güncelleme yapmayın!

Redmi Note 8 Pro *Yurt Dışı* kullanıp yeni güncellemeleri yapan var mı aranızda ? Ve en güncel rom linkini rica etsem verir misiniz?
  5. Pecaminaso

Yardım Magisk cts profile eror hatası bütün yöntemleri denedim olmuyor

Termux uygulamasın'da yapmanız gereken işlem, nasıl yapıldığını yukarlarda veya 1.sayfada bulabilirsiniz.
  6. Pecaminaso

Cihaza edXposed kurdum ve onayladım, safetyNet basicIntegrity ve ctsProfile başarısız duruma geldi. nedeni nedir bilen var mı ?
  7. Pecaminaso

https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-9-10-icin-twrp-root-backup-restore.70823/#post-823229 Buradaki şekilde yaptım sorun çözüldü.
  8. Pecaminaso

Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-pro-global-kararli-v12-0-5-0-qggmixm-indirme-baglantisi.98745/ Yukarıdaki rom kurulu cihaz'da Bende bu rom yüklüydü softbrick olunca, bu rom'u twrp ile yükledim, root işlemini'de kera706 arkadaşımızın post'undaki gibi yaptım. şuan gplay'de...
  9. Pecaminaso

Twrp ile Rom'u tekrar yükledim, TWRP silindi, yeniden twrp yükleme işlemini uyguladım, daha sonra aynı şekilde root'u attım magisk 20.4 sürümü ile eklenti yaptığım sıralamayı uyguladım şuan Başarılı şekilde root ve safetyNet sonuçlandı.
  10. Pecaminaso

Hocam eyw anlattığınız şekilde yaptık iyi güzel hoş ama işin magisk manager tarafınıda detaylandırsaydınız daha hoş olurdu, farklı konuda aramazdık. Root işlemi bitiyor fakat bu sefer magisk manager safetynet başarısız kalıyor. bir kaç yolu deneyip cihazı soft brick ettim sonunda :D , şimdi rom...
  11. Pecaminaso

Bende ctsProfil hatası var. Tüm yolları denedim olmadı malesef. Mesela edXposed'de framework hatası alıyorum onunda hiçbir yerde uyumlusunu bulamadım internet paketim pert oldu. 2 gündür cebelleşiyorum, magisk 20.3 versiyonunu nereden bulabilirim ? bunu yüklemeyi denemeliyim
Üst Alt