Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam süpersin çok teşekkür ediyorum. Belki başka kullanmak isteyen arkadaşlar da olur, onlara da yardım amacıyla yazayım. Dosyayı indirip temalardan içeri aktar yaptıktan sonra, widgetlar altında görünmeye başladı. On numara oldu.
Hocam teşekkürler cevap için, custom rom kullanıyorum şu anda haftalık eu rom 20.1.16 sürümündeyim. Mtz dosyasını nasıl hazırlayabilirim yardımcı olabilir misin
Hocam dediklerinizin hepsini doğru şekilde yapmıştım, dünden beri de yanciess arkadaşımızın dediğini göz önünde bulundurup cihazın bootloader kilidinin açık olduğunu düşünerek twrp yüklemeye çalıştım ama bootloader kilitli olduğu için izin vermedi. Şimdi yine kilidi açmaya çalışıyorum. Cihazı...
İncelememi beğenmeniz beni çok mutlu etti arkadaşlar, ikiniz de sağ olun var olun<3
Bootloader konusuna gelirsem, cihazda 8.0.1.0.0 (MHQCNDG) rom yüklü, videoda bahsettiğim gibi başvuruyu da yaptım ve mesaj da geldi, ama telefonu pc'ye bağlayıp "unlock" dediğim zaman %50'de "cannot verify the...
Redmi 3 pro hakkında şöyle kısa bir inceleme videosu çektim. Artıları ve eksileri hakkında bir nebze de olsa fikir sahibi olabilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü soru ve görüşü çekinmeden belirtin lütfen.
Tekrardan merhaba arkadaşlar, ikinci Xiaomi telefon incelememle karşınızdayım. Bu videoda Xiaomi'nin 5 inçlik fiyat performans canavarı Redmi 3 Pro modelini inceledim. Telefon ve video hakkında her türlü görüşlerinize açığın. Herkese iyi hafta sonları ve iyi seyirler dilerim:$
Hocam MIUI 8 için geribildirimde bulunsak düzeltmeler yapılabilir mi? Mesela benim kullandığım Redmi 3 pro'da MIUI 8 Global 6.10.27 Beta sürümü yüklü. Pil kullanım geçmişi çizelgesinin en altında "Charging" kısmı çevrilmemiş. Aynı şekilde telefon şarja takıldığında çıkan bildirimde de şarj...
Hocam elinize sağlık. Bu işlem için root gerekiyor mu? Bir de benim kullanmış olduğum cihazda şarja takınca şarj oluyor ibaresi yerine charging yazıyor. Bunu Türkçeleştirebilir miyim acaba?