pckopat kullanıcısının son içeriği

1. pckopat

Soru Ana Ekranda Uygulama Simgesi Takılı Kalıyor

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi ana ekranda uygulama simgesi kalıyor. Üzerine basınca işlemiyor. Endo 12.5.3 yüklü. Aynı durumu yaşayan ya da çözümü olan var mıdır? Cihaz çift imei repair, bl kilit açık
  2. pckopat

Yardım Mi 11T IMEI Yedeği nasıl alınır?

Mi 11T orijinal IMEI yedeklerini almak istiyorum. Twrp yükleyim derken cihaz bootloop'a düştü. Asla açılmadı. Sonra rom flashladım. Fikri olan arkadaşlardan değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  3. pckopat

Yardım YouTube donma sorunu

Merhaba, Elimde mi 11T , Samsung m20, Xiaomi note 7 var bu 3 telefonda da YouTube sürekli 1.45inci dakikada donuyor. Xiaomilerde MIUI 12.5 ve MIUI 11 yüklü samsungta son sürümü var (sanırım one ui 2.5) android 11 cihazlar, normal tarayıcılarda donma yapmıyor, pil tasarrufu açık ve kapalı test...
  4. pckopat

Yardım 11T Sorunu

Değerli forumdaşlarım herkese selamlar, Bugün aldığım cihazımı bootloader kilidi unlock talebi gönderdim 168 saat verdi. Akabinde Xiaomi Tools ile v2 ile eea 12.5.8 romu yüklemek istediğimde yüzde 4 te kaldı Brick oldu. Açma tuşuna bastığımda ekranda hata mesajı vermekte. Wipe data clean yaptım...
  5. pckopat

Yardım Telefonun Görüşme Anında Kesilmesi

Değerli forumdaşlarım, Note 8 pro MIUI 12 kullanıyorum. Türk Telekom hattım. Karşı taraf Türk Telekom ise ve benim telefonumda 4.5g volte açıksa yaklaşık 35 ile 40. Saniyeler arasında görüşme kesiliyor. Tekrar aradığımda yine aynısı oluyor. Hattımı 2g ye aldığımda sorun kalmıyor. Hattımla...
  6. pckopat

Yardım Note 8 Pro Güncelleme

Değerli Forumdaşlarım selamlar nasılsınız N8 pro IMEI repair sonrası güncelleme yetkisini geri alamıyorum ve sürekli güncelleme bildirimi çıkıyor tüm güncelleme ayarları kapalı güncelleyici devre dışı bırakılmıyor başka bir yöntem var mıdır güncellemeyi kalıcı nasıl kapatırız? Not; internette...
  7. pckopat

Yardım İkinci imei Kayboldu

Değerli dostlar, Note 8 pro 128 gb kullanıyorum. Cihaz yurtdışı 1.imeim kapandı. 2.imeide 4g switcherda dsds denilen bir ayarı kapattıktan sonra yok oldu. Telefon tamamen tek sime döndü. Bl kapalı. Rom atamıyorum. İmei repair yapamıyorum. Bl kilidi açamıyorum. Bilgisi olan arkadaşlarımdan...
  8. pckopat

Yardım Note 8 pro da Samsung uygulamaları

Merhaba değerli arkadaşlar, Note 8 pro ya Samsung'un galeri,music ve video uygulamasını kurduğumda ansızın geri kapatıyor bunun çözümü nedir 8 pro da bu uygulamaları nasıl kullanabiliriz? Nasıl bir modlama gerekir? Bu konuda bilgisi olan varsa yazsın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.
Üst Alt